Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pracować

Polecane posty

Gość gość

z nią skoro się zakochałem w niej a ono jest zajęta i pewnie ma mnie w dopie. Nie da się tak normalnie staram się ją unikać :(

Gość gość
praca biurowa ? a mąż?

Rozumiem Cię :( też miałam ten problem ....to nie łatwe, bo z jednej strony obecność tej osoby jest czymś ogromnie przyjemnym, a z drugiej jest frustracja, smutek, zaburzenia w koncentracji ..... . Zerwanie kontaktu to jedyne wyjście. Pracować wydajnie w takich warunkach to rzeczywiście męka.

Gość gość
a nie mozęsz sie zwolnic ?

Gość gość
Pracuje w takim regionie gdzie o pracę bardzo ciężko więc zmiana pracy raczej odpada, nie wiem może mi ktoś doradzi jak pracować z taką osobą czy mam się od niej oddalić czy może próbować zaprzyjażnić

Gość gość
a rob jak uwazasz

raczej unikaj, bo jak nie zwraca na Ciebie uwagi to pewnie się to nie zmieni, a w dodatku jest zajęta :( . Fajnie byłoby móc się przerzucić na przyjaźń, ale w tych warunkach, uważam, że to mało prawdopodobne. Będziesz chodził wściekły, rozkojarzony i zgorzkniały z wiadomego powodu. Cały czas będziesz chciał czegoś więcej, a to już nie przyjaźń. No chyba , że potrafisz tak się zaprzyjaźnić, żeby uczucie zniknęło - jak tak umiesz to gratuluję :)