Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

coś się dzieje

Polecane posty

Gość gość

Witam, kobietki Jestem w 4 tygodniu ciąży. Od dwóch dni z mojej małej wydobywa się wydzielina z krwią w środku. Tak myślę bo kolor ma lekko krwisty. Strasznie mnie to piecze, a dzisiaj boli mnie podbrzusze i lewa strona brzucha. Jestem za granicą i PL będę dopiero w piątek. Nie wiem co mam robić. Jechać do szpitala czy poczekać? Co to może być? Ktoś miał podobnie? Proszę o normalnie odpowiedzi.

Gość gość
4 tydzien ciąży? Przeciez to moze byc okres? W 4 tygodniu ciazy to chyba jeszcze nawet test ciazowy nie jest w stanie poywierdzic czy jest ciaza czy nie ma

Gość gość
Każda krwista wydzielina w ciąży wymaga natychmiastowego zgłoszenia się do lekarza, to może być poronienie

Gość gość
Na jakiej podstawie autorka stwierdzila ze jest w 4 tygodniu ciąży? Przeciez testy nie wykrywaja tak wczesnej ciąży. To pewnie okres i żadnej ciąży tu nie bylo

Gość gość
Dlaczego nie wykrywaja? MI wyszedl test dzien po terminie miesiaczki, czyli w 29 dniu, w karcie mam wpisane ze to byl 3 t6d

Gość gość
wykrywają juz 2 tygodnie od zapłodnienia

Gość gość
testy potrafią juz wykryc 6 dni po zaplodnieniu,stezenie hcg od 25 ml.autorko jak krwawisz to moze byc to ciąza biochemiczna i samoistne poronienie,lec szybko do lekarza.ja tak mialam 3 razy.

Gość gość
6 dni po zapłodnieniu to jeszcze do zagnieżdżenia nie doszło

Gość gość
A mądralińskie ,bezrobotne kury jak zwykle nie odpowiadaja na temat,tylko czepiają się wieku ciąży:O Autorko na co ty czekasz?Na forum nikt ci nie postawi diagnozy.Idź do szpitala jak najszybciej.

Gość gość
skoro tu siedzisz, to najwidoczniej tez jestes bezrobotną kurą :P

Gość gość
Dla ciebie mogę być kimkolwiek kogo sobie tylko wymyślisz,nawet bezrobotną kurą,ale gdy ktoś pyta to się odpowiada,a jesli nie masz zamiaru to w ogóle nic nie pisz i znajdź wątek gdzie jest jakaś pyskówka bo widać ,że to lubisz

Gość gość
pyskówkę zaczynasz ty, więc poszukaj sobie kogos równie tym zainteresowanego

Gość gość
Właśnie znalazłam,bo mimo,że się z tobą pożegnałam ty nadal ujadasz,więc żegnam się po raz ostatni podwójnie