Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyprowadzka

Polecane posty

Gość gość

mam problem, moj chłopak z agranica od roku, ja na studiach, było dobrze do momentu jak nie poznałam kogos kto skupia moja całą uwage a ja jego, jest miły i z kazdym dniem przyzwyczajam sie do niego co raz bardziej, problem w tym ze za chwile koncze studia i nie wiem czy jechac za granice do obecnego chłopaka czy tu zostać i rozwijac to co dał mi los , nie wiem co robic, mam mętlik w głowie :((( prosze o radę

Gość gość
jedź do zmywaka, taaaa we łbie pusto ale angielska królowa funty odpali i benefity, miernotom na obczyźnie prawdziwi Polacy pracują w PL

Gość gość
proszę o jakąś mądrą odpowiedz

Gość gość
Moja rada; myśl logicznie i użyj mózgu a nie serca. Zastanów się co masz wspólnego/zbudowanego ze swoim chłopakiem który w obecnej sytuacji jest poza granicami kraju, a tym "nowym". Co Cię łączy z Twoim chłopakiem? Jakie macie cele na przyszłość? Co Cię łączy z "nowym" chłopakiem? Fascynacja bo jest tuż obok? Jak TY widzisz swoją przyszłość? Rozumiem że możesz się czuć samotna, że brakuje Ci męskiej adoracji (lub czegoś więcej) ale...postaraj się myśleć logicznie a nie "tyłkiem" (za przeproszeniem). To jest również test na Twoje uczucia. Jeśli nie wytrzymasz i za każdym razem pojawi się przy Twoim boku "odskocznia" w roli faceta, to mom zdaniem nie dojrzałaś do poważnego związku. Nie ma w tym nic złego! Młodość ma swoje prawa. Chodzi o to, abyś wyciągnęła wnioski co jest ważne dla Ciebie. Czego tak naprawdę oczekujesz od partnera i który, tak naprawdę spełnia Twoje oczekiwania. Nie zapominaj że Ty też musisz chcieć i mieć samej coś dla zaofiarowania drugiej osobie. Druga sprawa to Twoje studia. Czy one coś Ci naprawdę dadzą? Napewno dobrze będą się prezentować na Twoim CV, jednak życie weryfikuje wiele owych "dobrych prezentacji". Skończ je. Co dalej? Od Ciebie będzie zależało. Nie odnajdziesz się to po prostu wrócisz i zaczniesz żyć dalej jak wszyscy inni przed Tobą. Powodzenia :-)