Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie te wspaniałe rozmowy erotyczne?

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś wchodziło się na forum, fajne dyskusje, pikantne opowiadania, nieśmiałe fantazje, marzenia które się pewnie nie spełnią, porady świetni ludzie kultura, pisane niewulgarnym słowem z nutą erotyzmu w tle itd. Gdzie to wszystko? To już nie te forum. A mi tego brakuje.

Mnie się nie pytaj. Człowiek NIC nie może napisać, KOMPLETNIE. ..Rozmowa, bez trolli, obrażania jest tutaj niespotykana. Szkoda mi tych ludzi, co obrażają, oznacza, że są z***biście nieszczęśliwi.🖐️

Gość nostalgia za dawnym forum
Tak było, ale redakcja portalu zaczęła dłubać przy skrypcie forum, zmienili czarne nicki na niebieskie i zaczęli promować pisanie z pomarańczowego gościa; a dzieła zniszczenia dopełnili Juken ze Żmijem roz******lając starą ekipę forum, i teraz zostały już tylko żałosne niedobitki.

Gość gość
Ignorując nędzne wpisy można na nowo pobudzić te forum.

Ja się stąd umywam. Za darmo zostać zwyzywaną od suk , to ja takie coś pierdolę. Ps: Wiem, kto mnie wyzywa, Ps nie spodziewałam się tego po niej. Po nim zresztą także nie..Sami wiecie "przyjaciele na niebiesko" szmaty na pomarańczowo🖐️

Gość gość
jem kupę

Gość ekskjuzmi
Nie wiem czy to zaraz strasznie nieszczęśliwe życie oznacza. Może po prostu nudę? Kafe jest inne- dostosuj się albo zmień adres i tyle. Nie ma co porównywać kiedyś do teraz. Wszystko jest wtórne, poziom równa do depresji, nawet rozmowy erotyczne już nie są erotyczne. Niebiescy kontra pomarańczowi, teorie spiskowe...ja nie ogarniam:(

Gość gość
Zwyzywałeś ją deklu od suk i choroby wenerycznie.

Gość gość
Cóż za piękna erotyka.

Gość gość
niech dalej obrażają, zostaną sami na tym nędznym forum

Gość gość
Zgadza się tylko erotyka to piękno. Seks to piękne doznania. A tutaj sprowadzone zostało do ****ać, pie-przyć, w du-pe, w oko, w ucho, trójkąty czworokąty itd.

Gość gość
Zniknął jeden wulgarny wpis? Może coś się zmieni?

Erotyka bywa wulgarna. Ja też lubię się piepshyć , nic nie mam do trójkątów ale nie o to się wszystko rozbija. Problemem jest raczej to, że obywatele się tu nadmiernie wczuwają. Śledzą, zapisują, dokumentują, nadają z 5 nicków, przy czym każdy z innej beczki...Gdyby tak ludzie byli tu sobą (chociaż trochę), to nie drażniliby innych. Bo głupota i widoczna sztuczność drażni przeciętnie inteligentnego czytelnika. Gdyby tak jedni przestali udawać zdystansowanych bogow seksu, a drudzy przestali udawać, że olewają tychże...to kto wie?Może by i nawet jakiś dialog wyrósł?

Gość gość
Erotyka bywa wulgarna. Zgadzam się . Bywa. Może być, szczególnie gdy dwoje ludzi tego chce. Ale nawet ta wulgarna może być piękna. A po zatem co znaczy wulgarna. Czy kobieta w stringach pończochach i butach w łóżku jest wulgarna? Czy mąż dający swojej ukochanej żonie klapsa jest wulgarny?

Chyba nie pytasz mnie? Ja tylko odpowiedziałam na poprzedni post. Wulgarność nie jest problemem tego forum.

Gość Najszybszy w mieście
ja jestem w chuj kulturalny, a że sobą to chyba widać

Gość gość
Poddaję się. Nie te forum nie te tematy nie te osoby.

tak szybko się poddawać:( znajdź w sobie siłę by walczyć

gościu, a ileż to czasu spędziłaś/eś na próbach? Utwórz interesujący temat i zaproś kogo tam chcesz do dyskusji. Nie schlebiasz sobie chyba, żeś jedyny/a w swoim rodzaju?

Gość gość
O nie , nie jestem jedyny w swoim rodzaju. Wręcz przeciwnie. Zwyczajny, może wręcz pospolity. Zonaty kochający , pewnie kochany. Uwielbiający seks - z żoną , uwielbiający rozmowy o seksie niekoniecznie z żoną ale i z nią też, uczący się, szukający doświadczeń, różnorodności ale w ramach i w zakresie mojej miłości. Zwyczajny? No chyba tak. Czasami wulgarny? Czasami. W seksie? Czasami w seksie.

matu...tak, tylko fajnie by było gdyby powstał temat dla tych, co to nie mają ze sobą do czynienia od 4 lat, nie wypinają się sobie wzajemnie, nie rzucają tekstami tylko przez siebie rozumianymi. Bo teraz jest tak, że poowstaje temat, wchodzi jeden niebieski, jak jest popularny, to za nim nadlatuje horda pozostałych i zaczynają się całować, pałować, kawy pić, wróżyć z fusów...tak jest. Koniec tematu następuje szybciej niż szybko, niebiescy rozchodzą się do swoich kółek lub przejmują temat na własne potrzeby..Koło się zamyka.

Gość gość
Coś w tym jest. Bo było tu wiele fajnych ciekawych tematów i co najważniejsze ludzi. Zostali zagłuszenie i stłamszeni przez wiadomo kogo.

...ja temat założyłem po raz pierwszy po dość długim podczytywaniu, nawet na wątkach gdzie pisałem gościnnie nie było dla mnie ważne, czy ktoś pisze z gościa czy na niebiesko, liczyła się merytoryczna wartość posta, nawet nie to czy pisał go ktoś realny czy czyjś projekt ... ważne aby rzeczowo odnosił się do tego o czym akurat się dyskutuje i robił to w sposób powszechnie uznawany za kulturalny :)

Ojej, jasne, że nie chodzi o kolor nicku....a....?Nieistotne:D Chodzi o ludzi pod tymi nickami:)

gościu, ponawiam apel: załóż temat i poprowadź go tak, jak chcesz. Po prostu. Ja się do tego nie nadaję ale chętnie zajrzę jeśli będzie ciekawie:)

Gość gość
Prędzej czy później większość tematów sprowadza się do gr******* pomiędzy Najszybszym w mieście a stadkiem uganiających się za nim fanek :P

Gość gość
Nie wiem co z tymi ludźmi się porobilo. Pisałam tu kiedyś i byl to początek najazdow a teraz to już w ogóle szkoda czasu na to forum. Co tymi ludźmi kieruje? Jakas zazdrość? Zawisc? Brak szacunku do samego siebie? Chore rywalizacje? Jak człowiek ma kompleksy, stara się je przerzucić na kogoś innego. Bo skoro ja mam źle to dlaczego inni mają mieć lepiej. Nie raz smialam się do łez na tym forum a teraz posmak obrzydzenia pozostaje. Wyzwiska od suk? Od szmat? Od *****czy? To jest gorzej niż żałosne. Na to nie ma słów. Teraz ewidentnie widać kto z zalogowanych ma swira na punkcie owego forum. Bo wiedzcie, że osoby nie zalogowane napewno mają tutaj nick. Nie ma tutaj osób tylko i wyłącznie obserwujących.

czyli sugerujesz że to ja roz******lam te wszystkie tematy?:O

Gość gość
Nic takiego nie sugerowałem, panie Najszybszy. Natomiast twoja popularność jest dla mnie wyznacznikiem upadku forum :P