Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Buty ślubne

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie wszystkich. Mam pewny dylemat i za bardzo nie wiem jak go rozwiązać, więc chciałam się poradzić. Otóż to, za niedługo mój wielki dzień. Długo oczekiwany ślub, jednak mam mały problem bo nie wiem jakie mam ubrać buty do ślubu. Mój narzeczony jest zaledwie kilka cm większy ode mnie, więc butów na obcasie nie mogę mogę ubrać. Myślałam o butach z obcasem o 5 cm ale to okropnie wygląda i czy jeśli sukienka zostanie mi zmierzona do tych butów a ja później będę w balerinach to suknia będzie się ciągła po ziemi. Już myślałam o balerinach ale czy pasują na ślub?

Gość małarudamaruda
cóż ja mam stopę 35, więc nie wiem jak znajdę spełniające moje wymagania, ale ja już postanowiłam, że moje będą na mega niskiej szpilce bo mój facet jest niewiele wyższy ode mnie. baleriny zawsze wyglądają trochę kapciowo, więc nie wiem czy to dobry pomysł, ale jeśli znajdziesz takie, które będą Ci pasowały to Twój ślub, więc możesz ...

Gość gość
Daj spokój z balerinami, juz lepiej te kaczuszki 5 cm.

Gość gość
Renia właśnie też zauważyłam że kolorowe są modne. Ja mam ślub w lipcu i chyba dodatki będą w kolorze miętowym (ale nie pastelowym) i takie chyba chcę buty,ale ciężko ten kolor dostać w fasonie buta, jaki mnie interesuje. Modele białych butów ślubnych od wielu lat są takie same, starobabcine i brzydkie. lepiej znaleźć w normalnym sklepie białe buty niż w jakimś typowo ślubnym

Gość gość
Na allinside.pl jest bardzo duży wybór więc jesli szukasz butów zajrzyj tam ;) Ja miałam stamtąd szpilki na studniówkę i byłam z nich bardzo zadowolona, bardzo wygodne ;) A cenowo jak za darmo :P