Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból brzucha objawem ciąży? Czy to możliwe

Polecane posty

Gość gość

Przy pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów oprócz braku miesiączki. Od 4 dni pobolewa mnie brzuch, podbrzusze (kłucie) . Do miesiączki jeszcze mam z 4 dni. Zresztą nigdy nie miałam takowej sytuacji, że brzuch boli mnie aż z takim wyprzedzeniem przedmiesiączkowym, lecz w tym samym dniu w którym ona zawitała. Staramy się pół roku o dziecko z mężem( odstawienie antykoncepcji hormonalnej ). Czytałam, że objawem ciąży może być pobolewanie brzucha, czy faktycznie? Testu nie robię, bo w większości przypadków nie ma sensu robić go przed okresem. Widziałam kilka podobnych tematów,ale są stare, a chciałabym uzyskać najświeższe informacje od kobiet co miały z tym doczynienia.

Gość gość
u mnie na początku 2 ciaż miałam bóle brzucha jak zwykle przed okresem. Wszystko zapowiadało okres który nie nadszedł.

Gość gość
A może to biegunka lub coś z jelitami? Weś na luz i poczekaj po kilku dniach zrób test i będziesz wiedzieć.

Gość gość
Sory ale w tej mierzę się nic nie zmieniło :D Ja się też naczytałam objawów przedciązowych i jak mi się lekko do miesiączki zaczęło to oszalałam: bolało mnie podbrzusze, kręciło się w głowie, chciało wymiotować, piersi pokryły żyłki/nabrzmiały do tego bolały jak nie powiem co, doszło brak miesiączki tak się nakręciłam wiec zrobiłam test negatywny pomyślałam poczekam po tygodniu znowu negatywny test jak to zobaczyłam miesiączka po paru godzinach nastąpiła.

Gość gość
Ja tak mialam i w ciąży bylam. Pomimo okresu który tez byl dwu dniowy

Gość gość
Nie mam biegunki Boli mnie podobnie jak na okres a do okresu jeszcze tydzień.

Gość gość
Do gościa z 13.33: możesz mi napisać jak to możliwe ze miałaś okres i byłaś w ciąży???