Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

upławy, pomocy!!!

Polecane posty

Gość gość

Pomocy! Od kilku miesięcy codziennie męczę się z upławami. Są przeźroczyste albo białe, ale są tak częste, że to tragedia. Byłam z tym u ginekologa, zrobił badania, ale powiedział, że nic u mnie nie widzi. Zaczęłam już takie miewać przed braniem antykonceptów. Może ktoś też się tak męczył i ma godne do polecenia środki na tę przypadłość?

Gość gość
No ale skoro ginekolog nie stwierdził nieprawidłowości to może to nie sa upławy tylko zwykła wydzielina fizjologiczna. Jedyne co mi teraz przychodzi do głowy to probiotyk Lactovaginal, on jest stosowany wspomagajaco przy leczeniu upławów właśnie więc możesz sobie zrobic tygodniową kurację nim. Pamiętaj tylko, żeby trzymac go w lodówce, bo to żywe bakterie.

Gość gość
wiesz upławy to nieprawidłowa wydzielina z pochwy.Pochwa fizjologicznie wydziela około 750 ml w miesiącu ale jasne nikt tego nie jest w stanie "mierzyć" i jest to bardzo nieprzyjemne.Możesz mieć bakteryjne lub drożdzakowe zapalenie pochwy więc lepiej kup sobie w aptece bez recepty lek Lactovaginal stosujesz go dopochwowo .Ja zakładałam sobie na noc przed spaniem.