Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zacyznamy76

Efekty po tabletkach na odchudzanie VitaSlim proactive wasze opinie

Polecane posty

Gość Karoooooooo
Jak chcesz oddać za darmo te tabletki to ja chętnie je wezme ;) spróbuje.

Gość Agata Lenars
Ludzie nie kupujcie tego świństwa! Pedał kaszubski dorabia na waszej naiwności, tabletki są od dwóch lat te same tylko zmienia nazwy co 3 miesiące! Tylko pozew zbiorowy ! Ta gwiazda gejowskich klubów kaszubski musi trafić tam gdzie jego miejsce! W więzieniu !

Ja zamawiałam 29 stycznia i 4 lutego i do tej pory nie otrzymałam przesyłki i napisałam do nich na maila ale nie odpisują. zamawiałam przez stronę internetową ,telefonicznie nie mogę bo jestem niesłysząca . czy w końcu otrzymam przesyłkę?

Gość gość
Skąd tu tyle pozytywnych opinii na temat tego żałosnego specyfiku?!? Widać, że to forum łyka te same teksty reklamowe co brukowe gazety... Chodźcie stąd na moderowane forum i przy okazji poczytajcie jak naciągają ludzi, którzy próbują reklamować ten Vitaslim "cud": http://1-forum.net/opinie-o-vitaslim-proactive-na-odchudzanie__1808

Gość gość
Ale jesteście naiwni. TE POZYTYWNE POSTY WPISUJEMY MY ... PRACOWNICY FIRMY SPRZEDAJĄCEJ. A wy kupujcie bo muszę sobie nowe opony do samochodu kupić hehe.

Gość Mahda
Przeciez to widać gołym okiem, ze wszystkie pozytywne komentarze to marketing. Brałam tabletki przez 3 tygodnie i schudłam 1 kilogram ale to dlatego ze codziennie biegałam... Jestem zła na siebie, ze sie nabrałam. Nie popełnijcie tego błędu co ja.

gościu nie damy się naprać obony kupić hehe a za nie udaną kurację zwrócisz pięniądze? hehe gówniarz żeby takie komentarze pisać

Mahda: jeżeli ci nie pomogło przecież jest gwarancja zwrotu pieniędzy jeżeli tego nie zrobiłaś więc się nie oszukuj , pewnie żle brałaś tabletki i nie użyłaś błonnika?

Gość Justyna_36_
Gwarancja - ha ha ha! A potem przy zgłaszaniu reklamacji kolejną kasę wyciągają, tak jak opisała Monika na tej stronie: 1-forum.net/opinie-o-vitaslim-proactive-na-odchudzanie__1808#qa1847

Gość ANETTA666
Witam! sama zastanawiałam się nad kupnem tych tabletek. postanowiłam prześwietlić internet i znalazłam coś co mnie zszokowało ludzie zobaczcie to. www.charmedelamode.pl/actors/male/zbigniew-krzysztof-michalak czy ten pan na zdjęciu nie przypomina wam tego lekarza:)))))) podpis pod zdjęciem tłumaczy wszystko epizodysta. ta strona jest stroną skupiającą modeli artystów itp. Ale ściema.

Gość gość
Witam! sama zastanawiałam się nad kupnem tych tabletek. postanowiłam prześwietlić internet i znalazłam coś co mnie zszokowało ludzie zobaczcie to.www.charmedelamode.pl/actors/male/zbigniew-kr zysztof-michalak czy ten pan na zdjęciu nie przypomina wam tego lekarzausmiech.gif podpis pod zdjęciem tłumaczy wszystko epizodysta. ta strona jest stroną skupiającą modeli artystów itp. Ale ściema