Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mowi ze teskni a udaje ze nie widzi

Polecane posty

Gość gość

ostatni raz z moja dziewczyna widzialem sie w piatek (wracalismy ze studiow do domu na weekend). jak zwykle musiala obrazic sie o nic i pod domem nawet nie chciala mi dac buziaka, tylko odwrocila sie plecami i poszla. pol piatku do niej nie pisalem, ona wyslala mi pare esow. w sobote dzwonila pare razy i wysylala smsy o tresci, ze mnie kocha i jest jej smutno. ale wczoraj wieczorem, przesadzila. dzwonila do mnie ponad 30 razy i bombardowala mnie 'slodkimi smsami'. ja caly czas milczalem, bo po prostu nie chcialo mi sie z nia rozmawiac. dzis rano widzielismy sie pod uczelnia. usmiechnalem sie i powiedzialem "czesc", a ona wbila wzrok w ziemie i poszla dalej. w parenascie godzin pozniej zapewniala jak to mnie nie kocha :D foch smiertelny ?

Gość gość
wczesniej* i tak sie zastanawiam, czy sie do niej odezwac, czy dalej bawic sie w kotka i myszke.

Gość gość
Oboje dorośnijcie, bo zarówno ona jak i ty zachowujecie się jak gówniarze.

Gość gość
ona tak, ale ja? nakresle troche sytuacje. od poczatku pazdziernika studiujemy razem i "pomieszkujemy" ze soba. tydzien u mnie, tydzien u niej. poza zajeciami, 99% czasu spedzamy ze soba. wszystko robimy razem, a ja tez chcialbym miec chociaz godzinke dla siebie. mowilem jej o tym, ona niestety nie rozumie. na weekendy wracamy do domu i oczywiscie przez polowe piatku, sobote i pol niedzieli musze klepac do niej te durne smsy, dzwonic, albo siedziec na skype. tym razem mialem choc chwile wytchnienia... :) tylko wlasnie zastanawia mnie jej postawa - "kocham", "tesknie", "przyjdz na noc", "potrzebuje cie", a dzis juz udaje, ze mnie nie widzi :D

Gość gość
Zachowuje jak straszna gowniara. A ona u siebie nie ma kolezanek, zeby cie bombardowac tymi smsami? Takie zaborcze panny to nie nadaja sie do zwiazkow, daj sobie z debilla spokoj......

Gość gość
to raczej typ dziewczyny, dla ktorej chlopak jest CALYM swiatem. z kolezankami tez sobie pisuje, ale lwia czesc zycia poswieca wlasnie mi.

Gość gość
ona cie porostu osacza i jeszcze strzela fochy jak 5 letnia dziewczynka. To kobieta bluszcz i na twoim miejscu bym z nia zakonczyl znajomosc, bo bedzie coraz gorzej....

Gość gość
On też nie lepszy, zamiast jej odpisać że nie chce mu się gadać, to milczał, a teraz ma żal że ona ma go w d***e, ty miałeś ją więc się zrewanżowała, ci studenci coraz głupsi, nic dziwnego ze pracy potem nie mają.

Gość gość
mowilem jej jakos w listopadzie, ze czuje sie osaczony, to oczywiscie byl placz i najdluzszy foch w historii naszego zwiazku. rano udawala, ze mnie nie widzi, a chwile temu zapytala smsowo czy idziemy razem na obiad. ta, juz biegne.

Gość gość
No ale kolego jakiś czas jednak z nią już jesteś co oznacza, że lubisz takie foszki i dostarczają Ci niezbędnej dla każdego faceta dawki ostrych emocji. Prawie jak pościg na autostradzie w 2giej części Matrixa :P

Gość gość
takie gierki mnie mecza. na poczatku bylo gorzej, ale "wychowuje" ja. choc przyznam, ze jestem delikatnie skrzywiony, bo dobrze wiem, ze brak kontaktu ja po prostu boli. zdarza jej sie przez to plakac i wtedy nie mysli o niczym innym, a mimo wszystko wyrzadzam jej taka "krzywde" :D niech sie ksiezniczka nauczy, ze nie jestem jej pieskiem. wieczorem jej cos odpisze. byleby znowu nie dzownila 30 razy, bo mi sie komorka zawiesi