Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

biuro podrozy wczasy

Polecane posty

Gość gość

szukalam na internecie czegos na ten temat ale nie znalazlalm, moja mama organizuje wczasy do hiszpanii, zaliczka wplacona wylot za 3 miesiace, jednak pani z biura podrozy zadzownila ze lot jest przesuniety z 13 na 16, ludzie wsciekli ale ok niech tak zostanie, a dzisiaj sie okazalo ze wycieczka ktora miala byc all inclusiv okazala sie ze nia nie jest, a kwota ta sama do zaplaty.. czy jest tu ktos kto wie, czy mozna sie gdzies z tym udac aby wywalczyc zwrot pieniedzy? bo kasy tez nie chca zwrocic, wymawiaja sie tym, ze wiecznie nie ma szefa

Gość gość
to niech mama zobaczy na www.odloty.pl

Gość RahimX
Wszystko zależy od podpisanej umowy. Jest instytucja, która zajmuje się prawami konsumenta, ale trzeba się tam zgłosić z czymś konkretnym, a nie wyłącznie ze skargą. Co ciekawe teraz coraz więcej biur podróży zaczyna kombinować, dlatego coraz popularniejsze są serwisy rezerwacyjne takie jak choćby bookapart.com - tam wszystko odbywa się szybko i sprawnie, bo zależy im na kliencie, a konkurencja jest duża.

Gość gość
niektore biura podrozy niestety ale tak oszukuja klientow. Dlatego lepiej korzystac ze sprawdzonych/poleconych agencji. Ja wykupuje wycieczki jedynie w http://www.pantur.pl/ bo im ufam i nigdy nie zdazyly sie takie sytuacje. Zawsze to za co place jest:)

Gość gość
To prawda, trzeba uważać i ufac tylko sprawdzonym biurom. Ja mam bardzo dobre doświadczenia związane z http://polartravel.pl/, byłam na wycieczce na Islandię organizowanej przez nich jakis czas temu i musze przyznac ze wyjazd w pelni spełnił moje oczekiwania

Gość gość
Osobiscie nie przepadam za wycieczkami organizowanymi przez biura podrozy, wole sama znaleźć hotel i zaplanowac sobie czas na miejscu . W zeszłym roku bylam z rodzina w http://bayjonnhotel.pl/, mielismy genialne warunki swietnie wspominam ten wyjazd

Gość gość
słuchajcie, ja mam nieco inne pytanie, właściwie do osób które pracują po drugiej stronie i przyjmują takie zamówienia na wycieczki ;) Jaki macie system ezerwacyjny wdrożony w swoich firmach? Rozkręcamy z mężem małe biuro wycieczkowe (do statusu biura podróży jeszcze daleka droga:) ale zastanawiamy się jak to załatwić

Gość gość
u nas mamy booking-please i mogę spokojnie polecić;) żadnych problemów jak dotąd nie było a już drugi rok z nimi współpracujemy.