Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Werniqa

Jak przyciągnąć do siebie miłość?

Polecane posty

Każda pora roku jest dobra aby się zakochać. Ale co zrobić, gdy miłość nie chce do nas przyjść? Najlepiej byłoby zmienić swoją postawę, pozbyć się kompleksów i blokad, które tkwią głęboko w umyśle. Właśnie teraz jest dobry czas aby to zmienić. Sposobów na zmianę jest naprawdę bardzo wiele. Jednym z nich są afirmacje miłości. Dzięki nim możesz wprowadzać pozytywne zmiany w swojej postawie w zaciszu własnego domu. Wyeliminowanie złych postaw będzie tylko kwestią czasu i znajdziesz miłość zanim się obejrzysz. http://blog.hepika.pl/afirmacje-ogolnie/jak-zdobyc-milosc-afirmacje-milosci-i-szczescia/

Gość gość
modlić bo miłość jest darem od boga wszak bóg jest sama miłości

Gość gość
Oj tam oj tam modlić :) Wystarczy być drobną, malutką, niziutką i szczuplutką i od czasu do czasu mieć foszka tak dla smaczku. Miłość i ślepe zapatrzenie faceta murowane :)

Gość gość
Twoje afirmacje mozesz sobie o kant duuupy rozbic :D

Ja uważam że wystarczy wyróżniać się a miłość saama znajdzie ;) oczywiście wyróżniać się pozytywnie. l l

Gość gość
bez pociągania nici z przyciągania 💤

Gość gość
Na mnie spadała sama, be czarów, uroków i wróżb wróżek zza 7 mórz.

Gość gość
Ja ci na to pytanie nie odpowiem. Mam 26 lat, jednego ex chłopaka, z którym byłam chyba 8 miesięcy a z obecnym jestem 4 lata. Czyli 21 lat byłam zdołowanym singlem. Ludzie potrzebują różnych rzeczy - szybkich samochodów, pieniędzy, sportu, kariery, gromady dzieci itd. a mi zawsze była potrzebna miłość. Nawet jak nie miałam chłopaka to pisałam listy do swojej drugiej połówki, że za nią tęsknię choć go nie znam, że go kocham i że nie mogę się doczekać aż go poznam, że będę go kochać już zawsze itd. Dobijające. Więc niestety nie dam ci dobrej rady poza jedną - zmieniaj otoczenie. Ja się zakochiwałam zawsze jak np. zmieniłam pracę. Nowe studia też są dobrą opcją, czasami imprezy albo domówki.