Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce mezczyzny, wedlug mnie za maz wychodza kobiety slabe.

Polecane posty

Gość gość

Wedlug mnie mezczyzny do zwiazku lub malzenswta potrzebuja kobiety slabe, a czasem wrecz ciamajdy ktorym sie nie chce pracowac i wola siedziec w domu (choc nie wszystkie). A bedac przez miesiac bez zadnego faceta, plakalyby i nie potrafily sie odnalezc w swiecie. Takie jest moje zdanie. Dziekuje za uwage.

Gość gość
Tak to prawda, tymbardziej ze każdy facet to chuj

Gość gość
I każda baba to c**a

Gość gość
lepsza c**a niz h**j

Gość gość
A według mnie ludzie sie hajtają "bo tak trzeba" (kocham ten sarkazm) a to że jesteście słabe i p*********e zakompleksione na forum nie ma nic do rzeczy. A tak poważnie to ludzie są zj****i bez względu na płeć czy rasę, ale Twój mUSK nie jest wstanie wyjść po za wariant A, albo B. Więc p********z takie głupoty na forum idąc po najmniejszej linii oporu.

Gość gość
jeżeli dla ciebie małżeństwo funkcjonuje jedynie jako źródło utrzymania to może i tak jest dla tych którzy myślną podobnie.

Gość dupniety_na_umysle
Tak to prawda, tymbardziej ze każdy facet to ch*j xxx Ja nie. :)

Gość gość
Ja nie. usmiech.gif x ty pewnie tez:) x i nie chodzi mi tylko zrodlo utrzymania, ale o psychike, niemal wszystkie kobiety zwiazane to niepewne siebie pannice, ktore nie przezyly by bez faceta tygodnia, a jak 1 dzien facet nie odzywa to sraja w majtki, ze je zostawil. A przeciez mogl telefon zostawic w domu. I nie uwazam zebym byla zakompleksiona, gdybym byla uczepilabym pierwszego lepszego faceta, jak robi wiekszosc ksizeniczek... yy przepraszam... kobiet. Nawet jesli same przed sob asie do tego nie przyznajecie. Sorry, ale jestem po prostu szczera :)