Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I się zakochałem.. i po co ja to zrobiłem?

Polecane posty

Gość gość

I nie mogę przestać myśleć, wybić sobie ze łba, zapomnieć. I nie mogę spać, nie mogę jeść, nie mogę nic. I nie chce mi się spędzać czasu z nikim. Nadzieja na to że być może kiedyś będziemy razem utrzymuje mnie przy życiu. Że choć przez krótka chwilę będę ją trzymał w swoich ramionach. Dla tych marzeń warto cierpieć.. Tylko jak tu teraz wytrzymać 3 tygodnie bez jakichkolwiek kontaktów z nią? Ta perspektywa mnie przeraża..

Gość gość
Dlaczego nie widziałeś jej tyle czasu? Nie możesz napisać?

Gość gość
A dlaczego akurat 3 tygodnie? Trzymałeś ją już w ramionach?

Gość gość
Pewnie oboje zdali sesję i mają wolne.

Gość gość
A co zrobiłeś? Bo chyba nie masz na myśli zakochania. Za to nie odpowiadasz.

Gość gość
A kto za to odpowiada w takim razie?

Gość gość
co w niej takiego szczególnego? czym Cię urzekła?

Gość gość
Wsystkim. Za długo by wymieniać..

Gość gość
A skąd się znacie, czemu nie bedziecie sie widzieć?

Gość gość
Szefowa?

Gość gość
po prostu się zakochałeś, czemu się o to oskarżasz?

Gość gość
napisz coś o niej...fajnie jest czytać o takich kobietach...to pieknie, ze się zakochałeś...jesteś szczęściarzem....a Ona Cię kocha?

Gość gość
to może nie czekaj...te 3 tygodnie...jedź do Niej..i już!!!

Gość gość
Kafeteria.pl Zaloguj się | Zarejestruj się DT Forum Strona główna Felietony Zdrowie i uroda Seks i związki Styl życia Kultura Kuchnia TV Kafeteria.pl Forum Życie uczucioweI się zakochałem.. i po co ja to zrobiłem? Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat I się zakochałem.. i po co ja to zrobiłem? gość dziś I nie mogę przestać myśleć, wybić sobie ze łba, zapomnieć. I nie mogę spać, nie mogę jeść, nie mogę nic. I nie chce mi się spędzać czasu z nikim. Nadzieja na to że być może kiedyś będziemy razem utrzymuje mnie przy życiu. Że choć przez krótka chwilę będę ją trzymał w swoich ramionach. Dla tych marzeń warto cierpieć.. Tylko jak tu teraz wytrzymać 3 tygodnie bez jakichkolwiek kontaktów z nią? Ta perspektywa mnie przeraża.. gość dziś Dlaczego nie widziałeś jej tyle czasu? Nie możesz napisać? gość dziś A dlaczego akurat 3 tygodnie? Trzymałeś ją już w ramionach? gość dziś tzn gość dziś Pewnie oboje zdali sesję i mają wolne. gość dziś A co zrobiłeś? Bo chyba nie masz na myśli zakochania. Za to nie odpowiadasz. gość dziś A kto za to odpowiada w takim razie? gość dziś co w niej takiego szczególnego? czym Cię urzekła? gość dziś Wsystkim. Za długo by wymieniać.. gość dziś A skąd się znacie, czemu nie bedziecie sie widzieć? gość dziś Szefowa? gość dziś po prostu się zakochałeś, czemu się o to oskarżasz? gość dziś napisz coś o niej...fajnie jest czytać o takich kobietach...to pieknie, ze się zakochałeś...jesteś szczęściarzem....a Ona Cię kocha? Inne tematy z tej kategorii znowu to zrobil pomocy! Czy nie mam prawa? gość dziś to może nie czekaj...te 3 tygodnie...jedź do Niej..i już!!! Odpowiedz na ten temat Nieletnie prostytutki. Wyrok niemoralny ale zgodny z prawem? Ewa Oracz / Seks i związki Nieletnie prostytutki. Wyrok niemoralny ale zgodny z prawem? „A pan o dowód w burdelu pyta?” Tak między in… 6 GMO, suplementy. Kto nas robi w bambuko? Ewa Oracz / Felieton GMO, suplementy. Kto nas robi w bambuko? Czy w trakcie codziennych podstawowych zakupów, wkładając do koszyka mleko, pieczywo… 5 Efekt Biedronia a sprawa Polska! Dominik Sołowiej / Felieton Efekt Biedronia a sprawa Polska! Nie sposób ignorować postaci Roberta Biedronia, który jako polityk osiągnął coś wyjątkowego: był … 7 Forum Kafeterii Dlaczego nie lubimy teściowej? gość Wypowiedz się Najpopularniejsze Francuska dieta proteinowa Rozmieniając się... inseminacja- komu się udało? Byc po raz pierwszy mama... nasze starania i oczekiwania Objawy ciąży po IN VITRO Bez odpowiedzi Sprzedam za 1zł konsumpcję mojego organizmu Nietypowa dieta cud. Sprzedam siebie za 10 zł slyszalem ze pochwa kobiety ma 5cm glebokosci Valis? Polecane Koniec z różowym kolorem? Dominik Sołowiej / Styl życia Koniec z różowym kolorem? 21 Jak uskrzydlić własne dziecko? Ewa Oracz / Felieton Jak uskrzydlić własne dziecko? 7 Dermokosmetyki to nie leki Danuta Capiga / Zdrowie i Uroda Dermokosmetyki to nie leki 7 Zdrowe mięso z obniżoną kalorycznością Danuta Capiga / Zdrowie i Uroda Zdrowe mięso z obniżoną kalorycznością 10 Zgrabna i ponętna pupa. Jak celebrytki dbają o pośladki? Danuta Capiga / Zdrowie i Uroda Zgrabna i ponętna pupa. Jak celebrytki dbają o pośladki? 21 / Redakcja (PR) / Autorzy / Kosmetyki do testów / Patronaty © 1999-2015 o2 Sp. z o.o. Wszelkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację Regulaminu skoncz poj***e

Gość gość
Widujemy się w pracy. Myślę że mnie lubi, może coś czuje do mnie, ale kocha to zbyt wiele powiedziane. Cierpię jak jeszcze nigdy dotąd..

Gość gość
Jaki ona ma kolor oczu i wlosow? :)

Gość gość
Najpiękniejszy na świecie.

Gość gość
o co chodzi z tym 3 tyg. 3 tyg sie juz nie widzicie czy tyle sie nie bedziecie widziec jakos niezrozumiale piszesz

Gość gość
Domyslam sie :D ale moze powiesz jaki? Zawsze ty do niej zagadujesz czy ona tez?

Gość gość
Nie będziemy się widzieć a może i nawet dłużej. Nogi się pode mną uginaja na samą myśl o tym. Jeden dzień ciężko mi wytrzymać a co dopiero tyle..

Gość gość
Ona też zagaduje..

Gość gość
Nie wytrzymam tego dłużej ku/rwa pomóżcie mi..

Gość gość
To zadzwoń do niej teraz

Gość gość
Idź spać.

Gość gość
Dlaczego nie bedziecie sie tak dlugo widziec? Masz jej nr telefonu?

Gość gość
Ferie się skończą to się zobaczycie ;D Oh, dzieci :)

Gość gość
Dlaczego nie macie ze soba zadnego kontaktu? Mail, telefon, fb, cokolwiek?

Gość gość
Tylko w celach służbowych mamy do siebie kontakt. O prywatnym nigdy nie było mowy, tego się trzymam.