Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

baterie 2 latka, jak wyładować? :)

Polecane posty

Gość gość

Mój dwuletni syn ma fazę braku spania...jak praktycznie od urodzenia ze spaniem nie było problemu, popołudniu i wieczorem o 8 / kładłam do łóżka i zasypiał sam bez problemu. Tak teraz chce być z nami i bawić się i żartować i gadać...nie śpi popołudniu a wieczorem i tak zero zmęczenia, jak szalony., O półoncy potrafi krzyczeć jak kładziemy się spać, ale to krzyk, nawet nie płacz bo smutny nie jest. Sąsiedzi nam stukają po suficie, a wczoraj sąsiadka powiedziała co my dziecku robimy i że następnym razem dzowni na policję. Fajna akcja no nie?

Gość gość
A w jakich godzinach dziecko śpi? Ja też mam taki trudny przypadek :-) Mój syn (tylko 3 latek) wstaje przed 8, idzie do przedszkola, tam cały dzień aktywny, na leżakowaniu nie śpi tylko przeszkadza innym :-), wraca później ok. 18 chce się kąpać, to go kąpie i mam nadzieje, że zaraz zaśnie, ale niestety zwykle pada ok 21-22. Ale jak miał 2 lata było o wiele gorzej, bo w dzień się zdrzemnął a potem harce do 23-24..... Najlepiej takiemu dziecku nie pozwolić spać w ciągu dnia, zmęczyć go spacerami, wypoczynkiem na świeżym powietrzu, może basen......

Gość gość
Polecam ******* świeżym powietrzu