Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dumnorix

Zaczynam mieć nowy obiekt zainteresowań

Polecane posty

Byłem w dwuosobowej grupie z taką jedną, na laboratorium... Potem ją tylko okazyjnie widziałem, kilkakrotnie. Dzisiaj na wykładzie siedziała kilka rzędów przede mną i co chwilę odwracała głowę o około 150 deg i na mnie zerkała... Ja myślicie? Pójść za ciosem?

Gość gość
o około 150 deg?

Gość dorota niezalogowana
Może miała skurcze? Poczekaj aż dojdzie do 180deg, żeby nie było wątpliwości

Gość gość
o właśnie, bo profil może być ok, a zaraz się okaże, że nie ma jednego oka :O

Gość gość
Jeśli kobieta patrzy się na ciebie ewidentnie, to wiedz, że coś się dzieje. Lepiej idź do kościoła.

No jak ewidentnie, to mam nadzieję, że wiesz jak się zabezpieczać

Gość gość
idź, nie wahaj się :)

Qrwa!!! Nie rozumiecie, że wcześniej laboratorium z nią miałem? Że widziałem ją z prawego profilu, z lewego profilu, z przodu, z tyłu, z góry, tylko od spodu jej jeszcze nie oglądałem...:p Poza tym wydaje mi się, że ona by do mnie pasuje, bo ma podobne do mnie rysy twarzy, podobny kolor włosów, ładne oczy. Tzn wydaje mi się, że pasuje do mnie pod względem rasy...

Może to nieślubne dziecko Twojego ojca?

To nie jest nieślubne dziecko mojego ojca, bo ona przyjechała do Wrocławia spod czeskiej granicy, a mój ojciec z byłych Prus Wschodnich pochodzi...

Gość gość
Nie bądź tego taki pewien. Kiedyś babka szwagra mojej matki poznała syna kuzyna męża i... Ach co będę opowiadał. Wiadomo. A z tymi walorami to nie bądź taki pewny, bo może nosi perukę, sztuczną szczękę i wgle... To może być masakra. Lepiej niech jakiś kumpel ją sprawdzi bo możesz mieć traumę na całe życie :D

Gość gość
Poza tym, nie wiem czy wiesz ale ostatnie badania dowodzą, że giermany pochodzą od słowian. Taki odrzut z naszych bogatych terenów :)

Gość gość
Hej, ostatnio natrafiłam na nową stronę z licytacjami nowych sprzętów elektronicznych,jak wejdziecie to zobaczycie że wiekszość aukcji kończy się kapitalnym cenami dla licytujących:) Spytacie a raczej powiecie oszustwo itp:) pomału wszystko wyjaśnię wg mojego rozumowania:) Aby licytować trzeba zakupić kredyty jednym kredytem zawsze podbijamy cenę przedmiotu o 10groszy Koszty kredytów są następujące: 10 kredytów-6zł sms 50 kredytów-25zł przelew 200 kredytów-90zł przelew 500 kredytów-219zł przelew i teraz najważniejsze wg analityków serwis ten posiada około 8 tysięcy aktywnych licytujących którzy wpłacaja minimum 100zł miesięcznie każdy na wykup kredytów to daje sumę 8000x100 =800000zł :) aukcji w miesiącu jest średnio 100 licząc że każdy przedmiot ma wartość rynkową 2 tysięcy wychodzi: 100x2000 =200000zł wpłaty -nagrody = 600000zysku dla serwisu :) wychodzi na to że jest to dla nich bardzo opłacalne:) Ja od dziś się tam rejestruje i powalczę w licytacji bo bardzo mnie to kusi :) pozdrawiam link do strony: http://tanieaukcje.com/p/f8ac9f69944411e491220025907bb422

Bzdury gadasz Germanie przyszli ze Skandynawii, około XII wieku pne i należeli do grupy Kentum. Słowianie przyszli z Azji około wieku VI ne i należeli do grupy Satem. Germanie byli spokrewnieni z Celtami i Rzymianami, Słowianie z Persami i plemionami Afganistanu. To dwie zupełnie różne grupy ludności...