Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzień Babci jedziecie do teściowej?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi głównie o te nie lubiane,jedziecie z dziećmi do niej na dzień babci?

Gość gość
nie ja dzwonie tyle ze ja mam super tesciow

Gość gość
my zadzwonimy ale mały będzie w weekend pewnie jak zwykle u nich to przyniesie coś, a poza tym w przedszkolu ma dzien babci i dziadka

Gość gość
Tak, byliśmy wczoraj z prezentem dla babci i dziadka :)

Gość gość
Nie bo mieszkamy zagranica i tylko dzwonimy.

Gość gość
ale to nie jest dzien tesciowej tylko dzien babci i to nie ma znaczenia czy sie teciowa lubi czy nie, dzieci maja ja szanowac i tyle, moja tez mnie w*****a ale dzieci do niej zawsze chodza

Gość gość
ja mam jeszcze małe dziecko wiec nie jedziemy w tym roku na szczęscie do czarownicy :p

Pewne sprawy trzeba rozdzielić. Co ma Święto Babci wspólnego sympatią/antypatią synowej ? NIC. To wnuki powinni o babciach tego dnia pamiętać.....

Gość gość
nie. to ok 200 km i nie muszę udawać i się wysilać, ona nie daje synowi nic nawet w urodziny także telefon wystarczy

Gość gość
Jedziemy do teściów i do moich rodziców. Syn tworzy dla wszystkich dziadków wyklejanki już cały tydzien, wiec jest bardzo podekscytowany wizytą i bylby zawiedziony, gdybyśmy do któryś nie pojechali.

Gość gość
Dokładnie, trzeba rozdzielić różne uprzedzenie. Też szczególnie nie przepadam za teściami i mieliśmy różne niesnaski, ale to dziadkowie mojego dziecka, należy się im szacunek. Zwłaszcza, że bardzo go kochają.

Gość gość
my dajemy takie darmowe kartki z naszym zdjęciem które mozna zamówić za darmo na http://free.amciu.com/news.php polecam jeszcze wam dojdą jak dzisiaj zamówicie

Gość gość
jasne że jedziemy, babcia wysupła po stówce dla każdego wnuka, a dzień później znowu jedziemy, bo przecież dzień dziadka, a dziadek nie chce być gorszy od babci :) w sumie 400 zł dostajemy co roku :)

Gość Jedynaczka4
Ja też jadę do mojej kochanej Babci, jestem dorosła i mam swoje maleństwo.Bardzo dużo Jej zawdzięczam dlatego zawsze o Babc***amiętam, nie tylko od święta..

Gość Dziwne ale prawdziwe
Jadę z dziećmi do teściowej w dniu babci. Bardzo nam pomaga, to kochany człowiek jest.

gość dziś ----> A gdyby babcia i dziadek kaski nie dali ....zostałabyś w domu ?

Gość gość
Tesciowa tesciową ale liczy się to jaką jest babcią. Jeśli nie miałaby zainteresowania dla wnuka to raczej nie ma po co jechać ale jesli interesuje sie wnuczkiem to jak najbardziej

Gość gość
Mieliśmy jechać ale maly się pochorował, a to 200km wiec zostaje telefon :) do mojego syna zarówno moi rodzice jak o teściowie są takimi samymi dziadkami. Akurat lubię teściów ale nawet gdyby bylo inaczej to przeciez dziadkowie dla syna

Gość gość
gość 21;05 no coś ty :) jasne że nie :) aż taka wredna nie jestem :)

Gość gość
Tak, jadę z Młodą, normalnie pojechalibyśmy wszyscy razem z mężem ale wypadł mu wyjazd służbowy to same odwiedzimy Babcię, mała szykowała laurkę-wyklejankę, ja kupiłam jakieś słodycze i obiad zabiorę. Wieczorem wpadniemy do mojej mamy, na szczęście mieszka na tym samym co my osiedlu i praktycznie codziennie małą widzi, ale święto zobowiązuje :)

Gość gość
gość wczoraj To jakiś prostacki zwyczaj że,dziadkowie twoich dzieci kupują sobie życzenia ha ha ha.Słyszałam o tym zwyczaju, ale tak robią te prostaki z wioch.W miastach tego nie ma.Owszem,dziadkowie daja dzieciom pieniądze ale nie z takiej okazji.

Gość gość
gość dziś I to ma być matka :):):) wiezie swoje dzieci do dziadków po kasę. Jak kiedyś dziadkom braknie to ich wnusie oleją bo za darmo życzeń nie ma i nie będzie..PATOLOGIA.

Gość gość
Eeeeee tam do tesciowej,po co macie jezdzic to tesciowych.Przeciez to ta gorsza i nie lubiana babcia:)

Gość gość
13:15 ja się z teściową kochać nie muszę, ale szacunek się jej należy, zwłaszcza , że bardzo kocha swoją wnuczkę . Oczywiście są sytuacje, gdy babcia jest zła i toksyczna, ale to chyba aż tak często miejsca nie ma.

Gość gość
gość dziś tesciowa-toksyczna,a mamusia ????? z pewnoscią super i bardzo ją lubi twój mąż:):):):)

Gość gość
wali mi to, co piszecie o mnie, buhahahaaha

Gość gość
nam tez wali co piszesz.Flądra nigdy nie powie o drugiej kobiecie dobrze,wiec wypad smieciu

Gość FionkaH
tak oczywiście my z mężem i dziećmi wybieramy się, jest to jedna z niewielu ich okazji do świętowania myślę, że życzenia to należą się na pewno a i mały upominek byłby miłym akcentem. Mogę Wam polecić kubeczki z napisami super babci i dziadek, bardo szybko mi przysłali. W weekend odwiedzamy teściów, na pewno ucieszą się. A zamawiałam na tej stronie http://grawerowaneprezenty.pl/kubki_z_nadrukiem,c,3631/zestaw_kubkow_najlepsi_dziadkowie_pod_sloncem,60705.html.