Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki tekst powiedzielibyście byłemu albo usłyszeliście który was zabolał?

Polecane posty

Gość gość

Od byłego/byłej?

Gość gość
że wolałby być do końca sam niż być ze mną

Gość gość
mi powiedziała że jak ze mną spała to myslała "o nim". Bolało mnie to jak cholera, pieprzona suka zdradzała mnie przez cały nasz związek z typem macho bo jak to określiła lubiła mu dawać. Po tym nie miałem dziewczyny aż 4 lata mimo że związek trwał tylko 4 miesiące ale czułem się po tym jak zero.

Gość gość
"w*********j z mojego zycia podła suko!!!"...

Gość gość
Czy ma papiery, że nie ma AIDS? Jeśli powie, że tak, to powiedz, że może je podrzec.

Gość gość
a mój po prostu znikł... z dnia na dzień. Wolałabym żeby mnie zbluzgał niż tak po prostu znikł.

Gość gość
ja usłyszałam, że jestem głupią c*pą, tępa dzidą, że mam nie strzelać mordą... nawet nie macie pojęcia jak się wtedy czułam :( i to za co..? nic mu nie zorbiłam, nie skrzywdziłam. Związał się chyba tylko żeby się wyżyć że wcześniejsza dziewczyna go zawiodła. Tak jakbym to ja była coś winna..

Gość dupniety_na_umysle
Najgorszy tekst jaki powiedziałem to: że jest uparta. Żałuję do dziś.

Gość gość
dupniety chyba sobie jaja robisz!

Gość dupniety_na_umysle
bo ?

Gość gość
jeżeli kobieta obraziła się za stwierdzenie "że jest uparta" to się ciesz bo widać że nie nadaje się do niczego. Przecież nie ma w tym niczego złego jeżeli ktoś jest uparty.

Gość gość
Mój najgorszy tekst jaki powiedziałem swojej kobiecie też brzmiał jesteś uparta, tylko dodałem jeszcze jak osioł... ale to był fakt, więc to nie była obraza :P Ale do obcych zdarzyło mi się gorzej mówić, zwłaszcza w markecie w kolejce do kasy, do tych co się pchają, a i raz powiedziałem spier.... d***** do takiej jednej, ale to faktycznie była d***** :)

Gość dupniety_na_umysle
Teraz dotarło do mnie, że mogło to faktycznie śmiesznie zabrzmieć po przeczytaniu wcześniejszych postów. Nie obraziła się, zwłaszcza że po tym ją objąłem i pocałowałem, ale to było najgorsze. Chyba spamuję, sorry.

Gość dupniety_na_umysle
w*********j z mojego zycia podła suko xxxx To są chyba jaja. Jak można w związku czyli gdy się podobno kocha tak mówić.

Gość gość
do mnie powiedział "spierdalaj dziwko , tylko byś się puszczała bo myślisz dupą"

Gość gość
gość dziś mi powiedziała że jak ze mną spała to myslała "o nim". Bolało mnie to jak cholera, pieprzona suka zdradzała mnie przez cały nasz związek z typem macho bo jak to określiła lubiła mu dawać. Po tym nie miałem dziewczyny aż 4 lata mimo że związek trwał tylko 4 miesiące ale czułem się po tym jak zero. vvv Ozeniles sie z nia? Jesli sie nie ozeniles to nie jestes zero.

Gość gość
Nie, to była moja pierwsza dziewczyna, w dosłownie każdej kwestii.

Gość gość
"Ile płace"?

Gość gość
A moj mi powiedzial ze jestem chora idiotka po kłótni jak wyszlo na jaw ze mnie oszukal, dodal jeszcze zebym juz do niego nigdy nie dzwonila i wyszedl. Mialam ochote sie zabic.

Gość gość
moja była :jestes nudny i nigdy cie nie kochałam (po 6latach),on wiecej zarabia od ciebie ,która by cie chciała całe zycie bedziesz sam. chyba wszystko sam jestem od 5 lat miałem jakies przygody ale w głowie człowiekowi zostają te słowa ...

Gość gość
Mam wiele opcji, nie tylko ciebie. - po 5ciu latach związku.

Gość dupniety_na_umysle
on wiecej zarabia od ciebie xxxx Lepiej być samemu niż z taką. Znajdziesz dużo lepszą.

Gość gość
słowa czasem nas niszczą nie wazne czy kobieta czy facet i potem ciezko dalej o ta drugą polówkę

Gość gość
że przyzwyczaił sie do tego,że mnie nie ma, gdy wyjechał, stałam sie obca...mimo,ze na ostatnim spotkaniu uprawiał ze mną sex to juz wtedy to czuł,ale udawał,ze jest ok...to mnie zabolało najbardziej

Gość gość
po 4 miesiącach usłyszałem że" jestem zerem, zerem będę , że żadna nie będzie mnie chciała że powiniem się leczyć i że takiego żałosnego człowieka jak ja nigdy nikt nie pokocha bo mnie można ew tolerować ale na pewno nie kochać." Dopieprzyła mi jeszcze w ponad 100 innych wiadomościach które potem wysłała,

Gość gość
A mnie nie zabolało to, że powiedział że tamten więcej zarabia. Zabolało mnie to, że w ten sposób nazwała siebie kurwą.