Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Którzy sławni mężczyźni są w Waszym typie?

Polecane posty

Gość gość

U mnie: Hugh Laurie Hugh Jackman Kevin Kline Robbie Williams Ethan Hawke Pierce Brosnan Timothy Dalton Brad Pitt ( ale tak odkąd skończył 40 lat) Maciej Zakościelny. Mam 24 lata

Gość gość
Brad Pitt,Chris Hemsworth,Ben Afleck,

Gość gość
Bradley Cooper :)

Gość gość
norman reedus

Gość gość
Hugh Laurie Hugh Jackman Kevin Kline Robbie Williams Ethan Hawke Pierce Brosnan Timothy Dalton Brad Pitt ( ale tak odkąd skończył 40 lat) Maciej Zakościelny. czyli generalnie stare dziady oprócz zakościelnego, jeszcze brosnan jest sexy pomimo wieku i brad pitt ale reszta? Ja preferuję nieco mlodszych, np.Mark Salling, Ian Somerhalder, Channing Tatum z nieco starszych Jude Law i np. Marek Bukowski z rodzimego podwórka :)

Gość gość
Guy Wiliams, gral zorro

Gość gość jjnb
Mój ulubieniec ostatnio to aktor z serialu "Forever", nie wiem jak sie nazywa, gra głównego bohatera, ma boski brytyjski akcent. Oglądałam juz cos z nim wcześniej i nie zrobił na mnie większego wrażenia ale w tej roli jest fenomenalny ;) a poza nim jeszcze John Snow z serialu "Gra o tron". Zeby nie było nie tylko seriale oglądam ale podobają mi sie ci dwaj mimo ze to dwa zupełnie rożne typy.

Gość gość
Gerard Butler

Gość gość
A jak ten temat ma sie do ciazy,porodu,macierzynstwa i wychowania dziecka? Po co zasmiecasz forum?

Gość gość
Jon Snow z GOT to postać, gra go Kit Harrington, fajny loczek :) Poza tym: David Alpay ( Mark Smeaton w Dynastii Tudorów i prof. Shane w Pamiętnikach wampirów) Francois Arnaud ( Cesare Borgia w Rodzinie Borgiów ) Viggo Mortensen ( Aragorn, wiadomo ) Henry Cavill ( Charles Brandon w Dynastii Tudorów ) Pewnie jeszcze ktoś, ale na razie nie pamiętam :D

Gość gość jjnb
Wiem ze gra go Kit, o niego mi chodziło, złe ujęłam bo nie chciało mi sie sprawdzać jak sie pisze jego nazwisko :D

Gość gość
dziś A jak ten temat ma sie do ciazy,porodu,macierzynstwa i wychowania dziecka? Po co zasmiecasz forum? xxxxxx Ano tak się ma, że oni się nam podobają i mogłybyśmy z nimi poćwiczyć robienie dzieci :P

Gość gość
Peter Dinklage, Michael C Hall, Russel Crowe

Gość gość
Gerald Butler, Bradley Copper, Peter Sasgaard, Marek Bukowski, a z młdoszych to ten z serialu "O mnie sie nie martw"

Gość gość
nie będę oryginalna - johny depp ale tak kilka lat młodszy niz obcenie A od ekranizacji pierwszej części hobbita to Aidan Turner:)