Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

klucie pod prawa piersia w ciazy

Polecane posty

Gość gość

czesc dziewczyny zaczynam 7 mies.ciazy od okolo 2 tyg.dokucza mi silne klucie i bol pod prawa piersia najbardziej gdy siedze lub leze.Najgozej jest w nocy nie moge spac bo czuje w tym miejscu jakby ktos dzgal mnie nozem.Co to moze byc?czyzby macica tak uciskala na narzady?ma tez tak ktos lub mial w ciazy?

Gość Martusiaoop
Ja miałam! ale gdzieś w 8tyg. Kłucie w klatce piersiowej, takie napadowe i chwilowe , to najpewniej brak magnezu w organiźmie. Gdy pojedziesz do szpitala, podadzą CI kroplówkę by uzupełnić niedobór, jak ręką odjął. Zresztą ja mam tak i bez ciąży, czasem brakuje i po kilku dniach plusza z magnezem przechodzi

Gość gość
masz raka

Gość gośće
dzieki za odp.nie jestem pewna czy to z braku magnezu bo w sumie czuje to caly czas.jesli mial jeszcze ktos tak prosze o wypowiedzi moze jest na to jakas rada

Gość gość
Jezeli biorac magnez ci nie przejdzie to bedzie to neuralgia miedzyzebrowa tzw nerwobol, ja w ciazy mialam na calych plechach szczegolnie w nocy, nieraz zarzylam apap bo w ciazy mozna jezeli bardzo boli, lub masc traumel i w sumie to przeszlo samo

Gość gość
tez mysle ze to jakis ucisk na nerw bo boli w jednym i tym samym miejscu.Dzieki za odpowiedzi.

Gość gość
jest to ucisk na zebra calkowicie normalne...nie przejmowac sie , wziac rozluzniajaca kapiel i przeczekac..:)