Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochałam się w żonatym z trójką dzieci

Polecane posty

Gość gość

który na dodatek dał mi dość jasno do zrozumienia ,że nie rzuci dla mnie rodziny bo by "nie był aż tak odważny" i że "szkoda że nie poznaliśmy sie wcześniej" pechowiec.gif Trwa to już pół roku, ciagle za nim tesknie i cierpie smutas.gif możecie mnie wyzywac od szmat i takich tam ,ale nie dbam o to , musiałam sie wygadac bo nikt mnie nie rozumie... nawet wlasna matka, ktora jak dowiedziała sie przez przypadek o tym to tego nie akceptuje i nie rozumie choc sama miala podobny romans ,ale tego juz nie pamieta.. w kazdym razie zycie kochanki nie jest wcale proste, to wrecz troche ponizajace nia byc, ale sama sie na to godze nie wiem dlaczego... chyba dlatego, ze poprotu mi go brakuje, chcialam to zakonczyc ,ale nie potrafie. A najlepsze ,że te jego dzieci sa tak naprawde nie tak wiele mlodsze ode mnie

to ile ty masz lat????? 20+ czy 20- Moim zdaniem powinnaś go żucić zakończyc ten romans pomyśl jak ty bys sie czuła na miejscu tej jego żony, przecież on ma 3 dzieci jak ty bys sie czuła na ich miejscu gdyby to twój ojciec sypiał z jakimis innymi nie osądzam cie ale pomyśl że ruinujesz jego małożeństwo i rodzine (zapomniałam odzywałabys sie do ojca który zkrzywdził twoją mame ?)

Gość gość
mam 27 lat, on 45... czyli nie jestem juz gowniara, bylam tez w powazniejszych zwiazkach ,ale teraz bardzo mi na nim zalezy chyba za bardzo :( a on nawet nie wiem czy mnie kocha czy nie

Gość gość
moja mama zdradzala mojego ojca i sie do niej odzywam choc miałam do niej o to żal bo o malo sie to nie zakonczylo rozwodem...jego dzieci i zona nie maja o mnie pojęcia, że istnieje i nie mam zamiaru im o sobie mówić, chyba ,że kiedyś on sie zdobedzie na odwage w co watpie:( naprawde jest mi trudno , najgorzej jak spedzimy mily wieczor i on nagle mówi ,że musi wracac

Rozumiem zakochałaś sie najlepszym rozwiązaniem jest to abys z nim pogadała co on do ciebie czuje powiedz że ty sie zakochałaś jeśli ty dla niego jesteś tylko zabawką to po co masz ryzykować że popsujesz swoje kontakty z mamą zapomnij o nim wiem to jest trudne ale jakoś dasz rade, powodzenia :)

Gość gość
no wlasnie sie boje jak on na to zareaguje jak mu powiem ,ze go kocham :( ale on chyba wyczuwa ,że mi zalezy niestety bo nawet mowił ,że nie chce mi robic nadziei ,że rzuci zone bo to by bylo nie fair wobec mnie i ze kilka lat temu bylby odwazniejszy ,ale ze teraz po pewnych przejsciach i jak mu rodzina pomogla to dla niego trudne wiec narazie musimy sie cieszyc tym co mamy :(

Pomóżcie to moja siostra która ma taki problem przyszła z nim do mnie ale ja gdy byłam młoda to nie miałam takich pomóżcie!!!!! Hej dziewczyny mam 15 lat i podoba mi sie chłopak 19 lat jest moim sąsiadem zna mnie od 5 roku życia i myśle że on widzi we mnie tylko młodszą sąsiadke co mam zrobić żeby zauważył we mnie coś wiecej. Rozmawiam znim ale nie żadne "hej" czy coś w tym stylu tylko zamienimy pare słów czasami, gdy sie mijamy to on na mnie patrzy i sie uśmiecha to ja też to robie ale nie wiem co to znaczy pomóżcie !!!!!!!!!!

Rozumiem cie ja kiedys też miałam romans z żonatym on miał 30 lat ja 25 zakochałam sie w nim i mu to powiedzałam on na to "ha ha jesteś bardzo ładna i wogule fajna z ciebie laska ale ja nie chcem ruinować mojego życia chciałem tylko troche seksu z inną (jego żona była w ciąży) jego zachowanie było tragiczne czułam sie jak d***** nic dla niego nie znaczyłam, wykorzystał mnie wiec jeżeli cie wysmiej lub cos takiego to znaczy on tym że tylko chodzi mu o seks :(

Gość gość
Troszkę pozmieniałaś ,ale to nic.Nie mam już żony i jestem tylko dla Ciebie. Nikt Ci tu nic nie doradzi,bo nie zna dokładnie sytuacji,porozmawiaj ze mną.

Gość gość
jak możesz marzyć o kimś kto robi sobie dobrze w innej kobiecie?no jak? chcesz się odkochać to sobie wyobrażaj jak w nocy się zabawiają czy wolisz udawać przed sobą że to nie istnieje ?i że to nieprawda?