Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to ciąża czy nie

Polecane posty

Gość gość

witajcie poradźcie mi z partnerem staramy się o dziecko. 5 dni temu miałam owulacje bolą mnie piersi miewam bóle krzyża i podbrzusza do tego czasem bolą mnie uda czy to może o czymś świadczyć?

Gość gość
sory, ale szklana kula mi się popsuła...

Gość gość
za wczesnie zeby cos stwierdzic powiem ci tylko ze jak ja zaskoczylam to od owulki bolalay mnie lekko piersi i podbrzusze

Gość gość
zadalam normalne pytanie więc oczekuje normalnej odpowiedzi Wkoncu to forum dla wszystkich a nie dla złośliwości

Gość gość
tu wróżbita Harry tak, jesteś w ciąży. do piątku jest wyprzedaż wózków w smyku, skorzystaj z okazji.

Gość gość
Skąd wiesz ze owu byka 5 dni temu? Nawet jeśli to nawet do zagniezdzenia ew zarodka jeszcze nie doszło i nie ma mowy o jakichkolwiek objawach

Gość gość
kolejna desperatka .. :/

Gość gość
To zadna desperacja.po prostu jak bardzo się chce dzidziusia to szuka się u siebie ob jawów z nadzieją ze to wlasnie to.nie wiem po co te zlosliwosci..

Gość gość
wszystko moze byc objawem ciazyi nic nie musi byc jej objawem najlepiej poczekac do dnia spodziewanej miesiaczki wiem ze nie jest latwo ale tak trzeba. ja w pierwszej ciazy czulam ze to ciąza a test potwierdzil teraz zas staram sie o dziecko i sama po sobie wiem ze doszukuje sie objawów ktore tak naprawde nie musza oznaczac ciąży rowniez mam bol piersi i sutki stoja a do tego klucie w pachwinie i sama nie wiem co o tym sadzic zostalo tylko czekanie czy okres sie pojawi czy nie