Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna P

Jak go dobrze poznać i sobą oczarować? Poradźcie proszę..

Polecane posty

Gość Smutna P

Witam wszystkich, postanowiłam szukać pomocy...hmm może ktoś otworzy mi oczy? Otóż poznałam faceta, który podoba mi się i to bardzo. Spotykamy się regularnie ponad miesiąc. Na początku dużo rozmawialiśmy było jakby wszystko na właściwej drodze. A teraz? Chyba nie potrafię go zainteresować na dłużej :( Wiem że on potrzebuje dużo czasu żeby kogoś poznać, bo dużo już przeszedł, z resztą ja też i w tym myślimy podobnie. Jest jakoś tak...jakby jemu tak wcale nie zależało. Spotykamy się rozmawiamy ale czuję że coś jest nie tak, on się boi otworzyć, ja chyba w sumie też. Dziś dzwonię do niego pytam co robił, a on że załatwiał swoje osobiste sprawy i że nie może powiedzieć...Na początku trzymał mnie za rękę, teraz nie. Czemu? Ja w pewnym momencie poczułam się jakaś taka nachalna i odpuściłam trochę ale jakoś ciągle o nim myślę :( Co mam zrobić żeby było lepiej? Żeby go sobą zainteresować? On ma bardzo dużo znajomych, koleżanek też, lubi imprezować, często razem wychodzimy ale jest tez tak że on idzie z kolegami a do mnie mówi żebym też gdzieś szła. Powiedziałam kiedyś że bez niego nie chcę iść, a on że przecież mi nie zabrania, co będę w domu siedzieć. Tyle że ja nie chcę bez niego a on nie zwraca na to uwagi. Poradźcie mi proszę...Jak lepiej go poznać? rozgryźć? Co zrobić żeby bardziej się do niego zbliżyć? P.

Gość gość
Dopiero go poznałaś, wszystko chcesz o nim wiedzieć i go rozgryźć, chyba jesteś za bardzo wścibska, nie bądź nachalna w poznawaniu go, będziesz wiedzieć o nim tyle na ile Ci pozwoli, a oczarować go możesz seksapilem i intelektem.

Gość gość
Wiem że nie można wszystkiego wiedzieć od razu o kimś nie wydaje mi się że jestem wścibska...raczej właśnie małomówna i jakaś skryta. Może masz rację powinnam trochę odpuścić. :(