Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

alkohol przyczyna wielu problemów w zwiazkach

Polecane posty

Gość gość

Tak czytam to forum, przygladam się znajomym, slysze co się o nas, Polakach mówi za granica i widzę ze alkohol niszczy nas- ludzi od środka. My z Polowkiem (oboje w okolicach 30) nie pijemy i jakoś nas te wszystkie zdrady po, chamskie odzywki i wiele gorszych omija. Ciekawa jestem czy jest tu ktoś jeszcze kto nie pije i jak na was patrzą ludzie (znajomi) ;-)

Gość gość
nie piję i nie mam znajomych

Gość gość
O, to nie jestem sama :-)

Gość gość
Spam

Gość gość
Nie pije, mam znajomych wyksztalconych, kulturalnych i na poziomie.

Gość gość
gość dziś ,jestes w okolicach 30 a tępa jak but z lewej nogi. W domach gdzie alkoholu nie ma tez są zdrady,kłotnie,ba,nawet przemoc fizyczna. A w niektórych domach sa alkoholicy ale jest spokój jak makiem zasiał.

Gość Wróżka Agnieszka
Czy masz poczucie, że znajdujesz się na zakręcie??Boisz się, że Twój związek nie przetrwa? A może boisz się, że Twój partner Cię zdradza?? Zastanawiasz się, kiedy wreszcie znajdziesz pracę?? Udzielę odpowiedzi na te i wiele innych pytań. Napisz do mnie, a specjalnie dla Ciebie postawię Tarota. Aby zamówić wróżbę wyślij sms o treści MPA.TAROT.pytanie.data urodzenia ( np. MPA. TAROT.Czy znajdę wymarzoną prace? Ania 21.10.1985) pod numer 72550 (koszt 2,46 PLN brutto). Zapraszam również na moją stronę internetową: http://oczamitarota.pl/

Gość gość
ja tez nie pije,maz od czasu do czasu piwo. tez nie ma jakis wiekszych klotni,ale czesto mam "napiecia przedmiesiaczkowe jak i po miesiaczkowe" :D ogolnie nam fajnie sie zyje,ale nie twierdze,ze to z powodu abstynencji tylko z powodu ugodowych charakterow.