Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy najwcześniej od owulacji mogę zrobić test ciążowy i wynik będzie wiarygodn

Polecane posty

Gość gość

Pytanie jak w temacie

Gość gość
minimum 14 dni

Gość gość
mi pozytywny wyszedł po 10 dniach, ale kreseczki blade

Gość gość
Czyli lepiej czekać do dnia spodziewanej miesiączki.

Gość gość
możesz iść na betę około 11 dni po owulacji

Gość gość
Jest napisane w instrukcji. Wczesniej test jest niewiarygodny. Zrobisz przed @ ,wyjdzie jedna kreska i bedziesz zaraz zakladala temat: test negatywny przed okresem,a mimo to ciaza? ktoras tak miala?

Gość gość
Nie wiem...ale wydaje mi sie ze w dzisiejszych czasach kobiety starajace się o dziecko to jakieś desperatki :/ dopiero co minęła połowa cyklu a już by chciała testy robić... A na kafe milion identycznych tematów :/

Gość gość
niekture kobiety muszą desperacko podchodzić do sprawy.... na przyklad ja :) byłam w ciąży już dwa razy i obie ciąże poronilam, pierwsza samoczynnie a druga wywołana bo miałam w sobie martwy płód, co sie okazało, ze w momencie zrobienia przezemnie testu maleństwo umarlo o czym nie wiedziałam i cieszyłam sie ciążą przez 3 tygodnie, pierwsza wizyta u lekarza i okazalo sie ze maleństwo od 3 tygodni jest martwe.... więc sama sobie odpowiedz czy w takich przypadkach nie robiła byś desperacko testów by jak najszybciej dowiedziec sie o ciąży i móc jeszcze fasolce pomóc czy czekac cierpliwie i dowiedziec sie na pierwszej wizycie ze juz po ptakach ?