Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam nerwicę

Polecane posty

Gość gość

bardzo mi to utrudnia zycie... czy mozna to pokonac?

Gość gość
boję się, że chłopak mnie zdradzi. Oskarzam go o wszystko, izoluje sie od ludzi. Kiedys mialam wrazenie opetania, a potem napady paniki... nie wiem jak mam z tym zyc...

Gość gość
tylko lek antydepresyjny...polecam nexpram po trzech tyg odczujesz mała poprawę a po 3 miesiącach będziesz inną osoba...taka jak dawniej bez lęków, natrectw itp ;) pozdrawiam. i nie zwlekaj. sama z tego nie wyjdziesz a leki pomagają bardzo dużo i bierze się je z 6 miesięcy lub rok i odstawia :)

Gość gość
wystarczą witaminy codziennie i zdrowe jedzenie i odwaga,miałam nerwicę ,i lęki .teraz nie mam.tak jadłam witaminy w tabletkach i odżywiłam ciało tym co zdrowe,oczyściłam dodatkowo ,nie będę pisacc bo żródeł dużo,teraz robię to czego nie muszę ale czego najbardziej się boję :-) pokonuję swoje słabości i oswajam wroga,fajna zabawa ,jest jedna myśl ad niepokoju co do bliskich,nie wymagaj więcej niż potrafią ,każdy w swoim czasie dochodzi do wszystkiego ,oddychaj swobodnie i ciesz się tym co dostajesz i co możesz dać nie bój się zdrady możesz tak samo zdradzić nie umniejszaj siebie

Gość gość
ja nie mam ruska mafie i ich metodu perswazji stopka: poty dzban wode nosi poki sie ucho nie urwie

Gość gość
Ja tez mam nerwice bo mam pusto na kacie. Moge to pokonac ale musialbym isc krasc a k***a niemumie:-(

Gość gość
weź sobie kota, nasra ci w kącie to nie będziesz mieć pusto na "kącie"

Gość gość
MiIalem kotke i 3 x mi nasrala po katach przerobilem ją na pasztet sucz

Gość gość
Koty twarde są. Tuklem ja po łbie tuckiem a ta suka zdechnac niechciala j****y smierdziel ,ale wkoncu zamilkla:-)

Gość killerow__ dwoch
lepszy pasztet z kota czy smalec z psa?

Gość gość
jem kupę :classic_cool:

Gość gość
Jakie są u Was objawy nerwicy? Coraz bardziej obawiam sie, ze i mnie to dopadło :/