Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolexxx

Okropna przyszła Szwagierka!!!

Polecane posty

Gość wiolexxx

Witam piszę na tym forum poniewaz jestem juz na skraju wytrzymania. Otóż mieszkam u teściów na pietrze w raz z 6letnim synem mąż wyjeżdza zagranice. Pomieszkuje z nami męza jedyny brat który od 3 lat jest w nieformalnym zwiazku z dziewczyna która ma dziecko w tym samym wieku co moj syn(oczywiscie dziecko nie jest szwagra). oboje maja po 22lata. W przeciągu tych 3 lat, ów szwagierka zdązyla okrasc moich tescow,jej byly partner zdewastowal samochód tescia oraz narobic chały na spotkaniach z dalsza meza rodzina. Chcialam rowniez zaznaczyc ze ona naduzywa alkohol oraz narkotyki czesto sie awanturuje przez co ja nie spie po nocach, uzywa wszystkiego co jest moje (zeli pod prysznic maszynek do golenia podpasek i wiele innych) nie dawno przylapalam ja o 3 nad ranem w mojej kuchni. od ponad miesiaca przesiaduje u tesciow bez dziecka i wcale jej to nie przeszkadza. bylam swiadkiem jak bila syna pijana oraz czesto slyszalam jak go wyzywala. óni czesto oranizuja w swoim pokoju schadzki ze znajomymi takze o spokoju moge zapomniec. Czuję sie okropnie w tym domu mąż doskonale wie o tej sytuacji i mnie wspiera. Pomóżcie co mam zrobic zeby nauczyc ja ogłady?!!niestety jestem skazana pozostac w tym domu jakies 4lata.:(

OWA szwagierka, ów może być szwagier, nauczcie się wreszcie. Albo używajcie formy "ten", z tym już nie ma takich problemów.

Gość gość
jak goowniarz 22 lata moze wziac panne z dzieckiem ? tzn gdyby jeszcze byla na poziomie

Gość gość
Wow! Nie mam pomysłu- jej chyba nie zmienisz. Dziewczyna 22 i 6- letnie dziecko- ciekawa osobowość ;) Nie ma co z nią walczyć! Nie wygrasz. Swoje rzeczy chowaj żeby nie miała możliwości Ci podkradać. A skoro jej nie zmienisz, ona się nie zmieni to pozostaje jedno- podstępnie podsunąć jej facetowi inną kobietę, tak żeby on się pozbył tej patologicznej dziewczyny :) powodzenia!

Gość gość
chama kultury nie nauczysz jak znęca się nad dzieckiem albo kradnie to zgłoś policji

Gość gość
a nie moglas jej dac w ryja jak bila dziecko? co na to tesciowie? ja bym ja dawno postraszyla policja i doniosla do odpowiednich sluzb jak traktuje syna