Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdybym tylko była ładna to miałabym super życie

Polecane posty

Gość gość

Wiem, wiem... powinnam cieszyć się z tego, że jestem zdrowa, samodzielna itp. Uwierzcie mi, że bardzo to doceniam i dziękuje za to, że jestem w pełni sprawna. Ale jestem dość brzydka i to niszczy mi całe moje życie :( Nigdy nie znajdę faceta, nie będę miała swojej rodziny, dzieci... myślę, że żaden mnie nie zechce :( nie mogę w pełni rozwijać swojej pasji, bo wstydzę się wyjść do ludzi, wstydzę się swojej twarzy, a z torbą na głowie chodzić przecież nie będę. Nie mam ochoty się uczyć, zdobywać wykształcenia, bo po co skoro i tak później przyjmą do pracy bardziej reprezentacyjną dziewczynę, aniżeli taką brzydulę jak ja. Ja nie wiem czy to nie jest jakaś obsesja i choroba, bo przeglądam się w lustrze co 10-15 minut, nie tylko w lustrze ale i też w sztućcach, telefonie i patrze na mój wielki nos i małe oczy. Jak idę ulicą to stwierdzam, że każdy jest ładniejszy ode mnie. Uważam, że ludzie nie rozmawiają ze mną bo się wstydzą stać obok kogoś takiego jak ja :( moja samoocena jest chyba na wartości ujemnej.

Gość gość
nie sadze zdobiwcy trofeow wylacznie po to by sie dobrze zareklamowac to najwieksza swolocz na ziemi

Gość gość
Nie martw się, i tak nie masz w połowie tak przewalone co brzydki nieśmiały facet o przeciętnej inteligencji :D

Gość gość
Ile masz lat? Może masz dysmorfofobię?

Gość gość
ale nie jestes i nie masz. dupa....

Gość gość
Rocznikowo 19 lat. Czytałam już kiedyś o tej dysmorfofobii, ale nie wiem czy to mnie dotyczy... To chyba powinien stwierdzić psychiatra?

Gość gość
Albo psycholog. Ale co mówią Ci inni? Jak reagują na Ciebie? Może za długo spędzasz czas przed lustrem? Mam koleżankę, która jest ładna a ciągle wynajduje w sobie jakieś wady, które nie istnieją. Jak czytam Ciebie, to tak jak bym ją słyszała. Nie zadręczaj się.

Gość gość
Nie muszą nic mówić. Widzę jak się zachowują w stosunku do mnie. Kompletnie ignorują. Gdybym była ładna to pewnie jakiś chlopak by się mną zainteresował, a oni tylko się ze mnie naśmiewają :( przynajmniej ja tak to widzę. Czasem moi rodzice mi powiedzą, że jestem ładna, ale ich opinii nie traktuje poważnie, bo rodzice przecież mi nigdy nie powiedzą wprost, że jestem brzydka.

Gość oszkaa
Ja mam odwrotna sytuacje nie mam kompleksow i faceci do mnie lgna tylko ze jestem singelka. Jak mowie im o tym coz fajne robia miny

Gość gość
Nie martw sie , kazda porwora znajdzie swego amatora, ja tez do piknych nie naleze a mam calkiem przystojnego meza i dziecko, olej to wszystko wiecej wiary w siebie, wazne zebys dbala o siebie, fajnie sie ubierala, ja tak robilam jak chodzilam do szkoly, zawsze na czasie , ubrania, gadzety, to przyciagalo do mnie kolezanki, kolegow, jeszcze dobrze sie uczylam , zawsze odrobione zadania , nie ktorzy chcieli odpisac, na poczatku dawalam za darmo, ale pozniej wpadlam ba pomysl zarabiac, np za zadanie z matny, fizyki, czy wypracowanie z j.pols, itd a za te kase kupowalam perfumy, czy ciuchy itd

Gość PsychoMedic 22 299 11 22
Wygląd to nie wszystko i każdy jest innej urody. Na pewno znajdziesz na swojej drodze osobę, która Ciebie doceni. Jeżeli szukasz psychologa - psychiatry to zapraszamy - PsychoMedic.pl tel. 22 299 11 22. Pomagamy !