Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia 92

Stres

Polecane posty

Gość Kasia 92

Witam. Chciałabym napisać tutaj apropo mojego problemu ze stresem. Mam 23 lata i jestem na czwartym roku studiów i właśnie tego tematu dotyczy mój stres. Panicznie boję się wszelkich zaliczeń i egzaminów. Przeraża mnie fakt, że mogłabym czegoś nie zaliczyć a inne osoby z mojej grupy by zaliczyly. Nie potrafię normalnie funkcjonować. Macie może jakieś porady? Każda pomoc się przyda, bo nie wiem już co robić. ..

Gość gość
no bo co ludzie powiedzo

Przede wszystkim - relaks. Chociaż godzinke dziennie wlacz na yt relaks, poloz sie wygodnie i odpoczywaj. Do tego NeoMag - Stres. Mysle ze psycholog to juz za duzo. Sprobuj sie wyciszyc.

Gość Kasia 92
rodzice i babcia kazali mi studiowac. jest nas ośmioro rodzeństwa i po naradzie rodzinnej uznali , że jestem najmądrzejsza i to ja będe studiowała. sasiada córki obie studiują więc rodzice i babcia uradzili , że sprzedadzą 2 ha nieużytków i poślą mnie na te studia. studiuje zootechnikę

Gość Kasia 92
Niestety żadne tabletki nie pomagają. Próbowałam już wszystkiego. Zawsze stresuje się tym, że inni uczą się więcej a ja czasami po prostu muszę obejrzeć jakiś film. Nie potrafię się wyciszyć, gdy wkreci mi się myślenie o studiach to już w ogóle masakra. Nie zaliczenie jakiegoś egz czy kolokwium jest dla mnie równoznaczne z końcem świata ...

Gość Kasia 92
Niestety żadne tabletki nie pomagają. Próbowałam już wszystkiego. Zawsze stresuje się tym, że inni uczą się więcej a ja czasami po prostu muszę obejrzeć jakiś film. Nie potrafię się wyciszyć, gdy wkreci mi się myślenie o studiach to już w ogóle masakra. Nie zaliczenie jakiegoś egz czy kolokwium jest dla mnie równoznaczne z końcem świata ...

Gość EwaEwaMewa
Proponuję współpracę z psychoterapeutą lub coachem, aby przepracować pewne sytuacje. Mi on pomógł i nie boję się już. Dużo pracy przed Tobą, ale jest to na tyle niegroźna dolegliwość, musisz się tylko otworzyć. Mogę polecić psychoterapeutę Katarzynę Niewińską z PsychoMedic - ma duże doświadczenie kliniczne. Tel do poradni to 22 299 11 22.

Gość gość
może warto byłoby się udać na jakąś terapię psychologiczną, ja niedaleko Szczecina chodziłam do http://www.psychologdlaciebie.com/ i terapia przyniosła dobre rezultaty