Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co byscie teraz powiedzieli swojej mamie?

Polecane posty

Gość gość

Ja bym powiedziala ze bardzo ja kocham i chyba jutro to zrobie :)

Gość gość
jeść mamo jeść!!! 😭 ona mi nie chce dać po północy

Gość gość
zrob to, powiedz ze ja kochasz :) ❤️

Gość gość
Bardzo wspolczuje osobom, które stracily matki :o a do tych, którzy je maja: doceńcie je trochę!! ;)

Gość gość
Właśnie dałam swojej mamusi buziaka na dobranoc :)

Gość gość
Tak trzymać!!!!!! ;)

Gość gość
czasem tak żałuje że chamsko sie do niej odzywam, że wkurza mnie jak wydzwania gdzie jestem i kiedy wroce. szczekam tą mordą na nią zupełnie bez powodu :O ale tak naprawde BARDZO CIE KOCHAM MAMO ❤️ ❤️ ❤️

Gość gość
Właśnie, właśnie! Też żałuję że się drę ale staram się być hamować. Mamo KOCHAM CIĘ!

Gość gość
Poplakalam sie :) ja moja tez bardzo kocham, jak sobie pomysle ile jej przykrych slów powiedzialam w zlosci.. a przecież wcale tak nie myślę. Kocham Cię mamusiu ;)

Gość gość
A facet oczywiście zaraz zostałby uznany za maminsynka, hipokrytki.

Gość gość
Dobrze, że rozumiemy to w czas! A nie wtedy kiedy jest już za późno. "Kochaj serce Matki kiedy jest przy Tobie..."

Gość gość
Bardzo wam zazdroszczę tej miłości.Ja też bardzo bym chciała tak kochać swoją mamę , ale nie mogę .Tak dużo mnie w życiu raniła swoimi słowami i biła kablem ,że do teraz czuję ból i żal . Tak bardzo chciała bym żeby było inaczej.

Gość gość
Zawsze jest dobry moment aby wybaczyć, pojednać się, bo kiedy staniesz nad jej trumną (życzę aby żyła jak najdłużej ale życie już'takie jest) będziesz żałować, a wtedy już nic nie zmienisz.

Gość gość
Ale za to ty możesz być super mamą :)

Gość gość
wspolczucia kochana :(

Gość gość
Chyba czas sie zmienić, odwdzięczyć sie jej za to wszystko co dla mnie zrobila.. ;)

Gość gość
Tak, właśnie tak! :)

Gość gość
Tak bardzo kocham swoich dwóch synków i nigdy ,przenigdy ich nie uderzę ani nie sprawię żadnej przykrości ,nie dopuszczę żeby z mojego powodu płakali ,bo wiem jak to potwornie boli.Dziękuje za współczucia , bo to tak boli.

Gość gość
Przebaczyłam ci mamusiu że od dzieciństwa tyle razy doprowadzałaś mnie do myśli samobójczych, niszczyłas moje związki w zalążku i z uporem maniaka przeszkadzałaś mi w pracy kiedy ją miałam. To nic że rozwaliłaś mi zycie, i tak cię kocham.

Gość gość
gość 02;06 Jeśli to co piszesz jest prawdą ,to cię podziwiam ,JESTEŚ WIELKA !!!!!

Moja mama popełniła wiele błędów, też wiele mnie boli z okresu dzieciństwa, ale trzeba umieć wybaczyć, życie jest za krótkie...zawsze będę kochać swoją mamę :)

Gość gość
gość 02;06 na siłę chce się umartwiać , bo jak można kochać kogoś ,kto ciebie nie kochał .Jeśli kogoś kochasz to go nie krzywdzisz , nie istotne kogo to dotyczy ; dziecka ,matki ,ojca .żony ,męża itd ,itp.

Gość gość
Straszne to co piszecie. Ale wyciągnięcie wnioski i same bądźcie super mamami. Moja mama zmarła kiedy miałam 13 lat i teraz mimo , że jestem bardzo już dojrzałą kobietą i matką dorosłych dzieci to brakuje mi jej obecności. Matka to ktoś wyjątkowy. I wy też takie bądźcie.

Gość gość
Ja tez do dzisiaj czuje ten cienki kabel i ciezki pasek na calym ciele,jak pieklo i bolalo cale dzieciece cialko i slysze swoj wlasny krzyk mamus przepraszam,juz wiecej nie bede,przepraszam!!!!. Dzisiaj jestem dojrzala kobieta 40 + a matka taka sama i czuje ze wziela by jeszcze dzisiaj ten kabel. Toksyczna,zaborcza osoba. Opiekuje sie nia na stare lata wspaniale,ale taka osoba nie docenia tego. Nawet nie moge nigdzie na dluzej wyjsc,bk zaraz wydzwania ze za dlugo siedze,traktuje mnie jak dziecko. Nawet nie napisze co chcialabym jej teraz powiedziec.

Gość gość
powiedzialabym ze bardzo za nia tesknie... mojej Mamy nie ma juz prawie 6 lat ;(

Gość gość
kobiety, które nie były kochane przez matki nigdy same nie będą dobrymi matkami, będą powielać schematy wyniesione z domu taka jest prawda, z pustego i Salomon nie naleje skoro twoje serce nie napełniło się miłością w dzieciństwie skąd weźmiesz miłość by obdarzyć nią swoje dziecko? terapia może pomóc ale tylko w małym stopniu

Gość gość
Kocham Cię Mamo!

Gość gość
do gościa 10;12 Pisałam tu o 1;12 i 1;27 nie masz racji , mylisz się o moją miłość do dzieci to mąż czasami jest zazdrosny , ale w pełni mnie rozumie .

Gość gość
Gościu z 9;58 dokładnie ,co do słowa mogę napisać to samo ,tyle że ja mam 50+ i zerwałam z nią kontakt ,gdyż nawet rozmawiając przez telefon cała drżałam ze strachu .

Gość gość
One tez wyniosly to z domu. Dlatego bądźcie dobrymi matkami dla swoich dzieci :) zresztą to co nam wydaje sie dobre, naszym dzieciom tez moze nie pasować.