Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zeep

Co stosować po izoteku?

Polecane posty

Gość Zeep

Witam was. Przez ostatnie 5 miesięcy brałem Izotek. Teraz zakończyła się moja kuracja więc można powiedzieć, że zaczynam tak jakby od nowa :) I pytanie jest do was, jakie preparaty stosować, żeby podtrzymać tą cerę którą mam teraz. Jak narazie jest trochę przesuszona ale delikatnie się przetłuszcza (jak już trochę minie od umycia twarzy). Chodzi mi o konkretne produkty, czyli jakiś krem na noc, jakieś tabletki (visaksinum czy coś innego?), coś do codziennego mycia twarzy zamiast mydła, i może od czasu do czasu jakieś domowe zabiegi typu maseczki czy jakieś peelingi. I co tam jeszcze potrzeba a zapomniałem. Z góry dzięki za pomoc :) PS. Mój trądzik nie był jakoś bardzo wielki ale zwykle antybiotyki nie dawały sobie rady, Izoteku brałem najniższą dawkę, jak narazie zostały tylko blizny, mam 19lat więc mam nadzieję, że to już nie wróci :)

Gość gość
Twoja skóra jest teraz bardzo delikatna, świetnie ją zregenerujesz i nawilżysz olejem kokosowym, dodatkowo ma on działanie przeciwbakteryjne więc będzie zapobiegał pojawianiu się nowych wyprysków. Polecam bo u mnie zdziałał cuda, wybieraj tylko te ekologiczne bez żadnej chemii http://hh-life.pl/?s=olej+kokosowy&post_type=product