Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kłucie w pachwinie

Polecane posty

Gość gość

Witam, dziewczyny czy któraś z was miała we wczesnej ciąży kłucie w pachwinie , ucisk lub ciagniecie? mnie od 3 dni cos kłije albo ciagnie w pachwinie i nie wiem nie chce sie nakrecac czy moze to byc wczesny objaw ciąży...? dodam ze nigdy tak nie miałam

Gość gość
ja tez mialam takie klucie ciagniecie,nigdy wczesniej czegos takiego nie mialam.Po jakims czasie okazalo sie ze jestem w ciazy:)

Gość gość
super wiec gratuluje tez bym chciała zeby sie okazalo ze jestem w ciąży

Gość gość
to zycze powodzenia w takim razie:)ja przez to ciagniecie mialam wrazenie jakbym miala jedno noge krotsza,tzn jak chcialam stanac prosto to nie moglam zlaczyc nog,dziwne uczucie...

Gość gość
mnie kluje w jakby igla czasami cos ucisk i ciagnie do dolu ... a ile przed spodziewana miesiaczka mialas taki objaw?

Gość gość
to byl chyba 2,3 dzien spodziewanej miesiaczki,krotko po tym doszly mdlosci i mega wymioty,ale warto bylo dzis mam fajnego synka:)

Gość gość
miesiaczka oczywiscie nie przyszla

Gość gość
ja mam juz 6 latka ale nie amietam zebym miala takie dolegliwosci w pierwszej ciazy choc juz przed spodziewana miesiaczka czulam ze jestem w ciazy staraalam sie o ciaze 2 lata i udalo sie teraz tez sie nie poddam

Gość gość
ja tez w pierwszej nie mialam za to mnie bolaly piersi,a w drugiej nie o drugie dziecko staralismy sie 5 lat,nie wiadomo co bylo przyczyna...meza brat 10 lat sie staral dopiero in vitro pomoglo

Gość gość
to dlugo ale najwazniejsze ze sie udalo... mnie juz moj syn molestuje o braciszka albo siostrzyczke staramy sie ale to dopiero 3 miesiac staran zobaczymy ile to potrwa

Gość gość
dzisiaj duzo par ma problem,wystarczy poczytac na forum,najwazniejsze to by sie nie nakrecac,nam pomogl wyjazd na wakacje,zmiana klimatu i sie udalo...A kiedy robisz test?

Gość gość
nie wiem kiedy bo ja mam jeszcze 7 dni do okresu a owulacje reczej mialam przed 10 dniem cyklu bynajmniej wtery mialam sluz taki jak przy owulacji i szyjka tez taka byla a teraz juz od 5 dni jest taka jaks splaszczona jak nigdy zawsze byla twarda w tym okresie