Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Angielscy mezczyzni .

Polecane posty

Gość gość

Po roku czasu zwiazku nagle zamilkl anglik .Za 2 dni odpisal ze musi miec czas na przemyslenia .Co sie okazalo ze w czasie trwania zwiazku byl juz zainteresowany inna kobieta .Lecz nie umial mi tego powiedziec probowal ale nie potrafil ,pieprzyl sie ze mna do konca .A potem spadaj .Dlaczego oni sa tacy zalosni .Czy on naprawde mnie kochal .Zauroczyl sie nowa ciekawe jak na dlugo ?.fACET po przejsciach myslalam ze poukladany a tu zwykly d**ek nic nie warty .Myslisz ze z angielka bedzie mu lepiej ?.Czy tak odrazu stracil uczucie do mnie ? Zastanawiam sie jak to z nimi jest dwa razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi ,ze kiedys jak bedzie mu zle z nowa przypomni sobie o mnie I bedzie chcial wrocic ?? jak to jest ? Staram sie zapomniec chodz to trudne .

Gość gość
Co za różnica angielscy czy polscy, mnie tak samo Polak potraktował,nie ma znaczenia huj to huj.

Gość gość
w odwecie za roboty krecie wrogow witam i o zdrowie pytam stopka: zamkneli mnie w piecu na trzy zdrowaski i wyszedlem po angielsku

Gość gość
Racja chuj to chuj zastanawiam sie czy kiedys wroci ?

Gość gość
calkiem, calkiem oni sa jestes tania i glupia to cie tak potraktowal

Gość gość
Ty chyba tania i glupia jestes szmato .

Gość gość
jas fasola - fajny koles, nie? stopka|: dlaczego pierdze po fasolowce bardziej niz po grochowce?

Gość gość
moj jest z******ty :) polecam.

Gość gość
I dobrze wam szmaty niech was zrochaja na smierc obcokrajowcy.

Gość gość
Jak mozesz tak p******ic takie glupoty .Bedac w zwiazku z kims to jak to nazwiesz kochasz jestes szczesliwa .A ze chuj sie trafi to tego nigdy nie przewidzisz .

Gość gość
Juz ja wiem jak go kochałaś. Chodziłaś z głowa w chmurach bo obcokrajowiec cię rochal. Czułaś sie lepsza, to teraz masz za swoje. Wy naprawdę myślicie, ze obcokrajowcy czuja do Polek jakikolwiek szacunek? Im tylko chce sie roochac a ze jestescie jedne z najłatwiejszych kobiet w świecie, no to chłopaki sobie używają, do bólu

Ja zdecydowanie nie jestem angielskim mężczyzną. Staram się być dobrze wychowany, ale niestety za każdym razem mi tak samo nie wychodzi

Gość gość
ja jestem z anglikiem i jestem szczesliwa te, ktore sa z brudasami tez mowia, ze sie wywyzszam, a ja z taka patologia nawet nie rozmawiam :D

Gość gość
Polak nie chciał rochac to trzeba angielskiego fiuta ciagnąć.

Gość gość
Czyli tak skonczyla sie twoja historia? Pamietam dwa poprzednie watki. To, ze byl Anglikiem wcale tu nie ma nic do rzeczy. Jest facetem, widocznie byłaś na przeczekanie. Ja po związku z moim byłym tez miałam nic nie znaczący związek (tylko tak się zdarzylo że obydwie strony myślały tak samo). Trochę glupio ze sie zaangażowałaś a on nie bardzo...

Gość gość
Historia historia .Wiem ze przedemna jakis czas byl w zwiazku z angielka gdzie postapil chyba identycznie zostawil nagle a ona kilkanascie dni warowala pod domem dzien i noc takgo kochala az musial sie przeprowadzic .jak opowiadal smial sie . Myslec ze ulozony facet a zachowuje sie jak prostak cham .

Gość gość
No w takim razie widziałaś jak traktuje kobiety. Widać prostak z niego i tyle. Szkoda tylko że tacy łamią kobietom życie a normalni faceci czesto sa sami bo kobiety wolą fajerwerki w zwiazku.

Gość gość
Nawet nie pomyslalam .potem wsxystko w jedna calosc zebralam to zrozumialam .Mowil ze mnie kocha ze mu zalezy .Az nagle napisal sms ze poniewaz jestem zaintereresowany inna osoba a ty mi daj spokuj .Facet na poziomie zachowalby die inaczej nie jak prostak .teraz sie zauroczyl i znow to samo zrobi .

Gość gość
Wiem ze przedemna jakis czas byl w zwiazku z angielka gdzie postapil chyba identycznie zostawil nagle a ona kilkanascie dni warowala pod domem dzien i noc takgo kochala az musial sie przeprowadz lol marne prowo zdajesz sobie z tego sprawe?

Gość gość
Eh te polskojęzyczne dopodajki na emigracji. Dobrze wam tak szmaciska.

Gość gość
to toco zalozylo temat zapewne duka w jezyku jej ukochanego

Gość gość
Dlaczego dupodajki .Jezeli jestes z kims w zwiazku to dupodajka ? Nie wiesz vo los przyniesie .a facet to swinia.

Gość gość
Chyba ty dukasz szmato z p***a sflaczala haaa

Gość gość
mam magistra szmato

Gość gość
Masz magistra chyba w psicie .

Gość gość
w psicie to ty masz c***ja angielskiego chava ktory juz ma inna :D

Gość gość
Niech ma .Ja mam go daleko w d***e .

Gość gość
One przynajmniej uprawiają seks szmaciarzu zazdrosny. ;)

Gość gość
One sa rochsne w dope na wszystkie możliwe sposoby, z seksem nie ma to nic wspólnego. Szmaciska i kurfiszone. Tylko psują opinie o Polkach

Gość gość
Pokazal ile jest wart taki facet .Trafi jeszcze na taka ze nie bedxie wiedzial jak sie nazywa jak dostanie takiego kopa .