Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy szyjka macicy boli

Polecane posty

Gość gość

mam od jakiegos czasu taki nieprzyjemny bol od dolu srodku, promieniujacy do tylu plecow, wiem ze to jest od szyjki bo jak sobie badam to wtedy tez czuje, czy szyjka macicy boli i dlaczego?

Gość gość
A kiedy byłaś ostatnio u gina?

Gość gość
u gina nie bylam dosc dawnoale mialam usg robione bo mam 8 mies dziecko, mieszkam w UK i tu gin nie bada tylko sa wizyty u poloznej ale ona tam nie zaglada, ze scanu nic mi nie powiedzieli jak badali ciaze

Gość gość
Idź do tego lekarza, bo możesz mieć jakieś zapalenie. Taki stan mógł się rozwinąć zaraz po porodzie i dopiero teraz boli.

Gość gość
oprocz tego nieprzyjemnego bolu nic sie nie dzieje, okres normalnie, nie mam plamieni sluz tez normalny jednak mam wrazenie ze ten bol jest caly czas raz mniej raz wiecej ogolnie 90 procent czasu w ciagu doby myslalam ze szyjka nie boli

Gość gość
No co z tego, że okres normalnie? Wszystko co unerwione może boleć, szyjka też. Idź do lekarza. Wnioskuję, że twoj***adanie polegało na włożenie palca i dotyku. Inaczej mogłabym sugerować jeszcze pęcherz.

Gość gość25
możesz mieć nadżerkę, czyli małą rankę, która z powodów warunków w pochwie nie może się zagoić, póki mała nie daje żadnych objawów, oprócz bólu, im większa tym gorsza w leczeniu niestety. Idź do położnej skoro do lekarza nie możesz i powiedz co się dzieje

Gość gość
nie na pewno nie pecherz to jest od szyjki, bo to taki ciagnacy bol promieniujacy do tylu plecow po lewej stronie od srodka,