Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czeresniara

mam dosyc spoleczenstwa polskiego!!!

Polecane posty

Gość czeresniara

Maaaam dość: -"prawdziwych" katolików wypowiadających sie w telewizji. Mam dosyć tego ze przy każdym otwarciu, uroczystości jest ksiądz - dyskusji o tabletkach po. Nie chcesz nie bierzesz. Dobrze wychowales dzieci nie będą braly. Reszta ma wolny wybór do jasnej ciasnej -protestu górników - miekkosci rządu, który boi sie tylko piesci. Moze ja zacznę dewastowac moje miasto bo zrobili przedszkola za złotówkę i straciłam prace jako instruktor w przedszkolu. - pseudokibiców. Co to za sport który odbiera ludziom mozg?? Teraz zacznę się bać jeździć pociągami bo jeszcze ktos mnie zabije - Ukrainy. Czemu mam dawać na nią pieniadze i roobic sobie tyly u Putina?? Jestesmy nikim nasz kraj nie ma kasy a jeszcze umUkrainie daje -tego ze nie mam na kogo głosować - zazdrości Polaków. Wiekszosc ludzi cieszylaby sir jakbyś nie miał domu ukochanego rodziny bylbys biedny i brzydki - tego ze wszyscy zauważają tylko biedaków. A jak ktos sobie radzi to na pewno ukradl dostal a nie to ze jest pracowity i zaradny -tego ze 10% ludzi którzy maja dzieci nie powinno ich miec bo są beznadziejnymi rodzicami Mam dość negatywnych wiadomości które i tak mi nic nie dają ...

Gość gość
do gazu? :classic_cool: stopka: ile kosztuje ogrzewanie domu przy rzadach sprzedajnych idiotow?

Gość gość
Wez sie w garsc... slaba jestes psychicznie jesli te wszystkieproblemy wywieraja az taki wplyw na ciebie ze az musisz tu o tym pisac...

Gość gość
wyjedź z Polski :) i zapoznaj się z kulturami innych społeczeństw ,uwierz mi obrzydnie ci szybciej jak to co tu wymieniasz

Wiesz gościu bylam w wielu krajach. I jasne ze kazdy ma swoje przywary ale takiej zaściankowej wiochy jak w polandii to nigdzie.nie widziałam. Jedyne wyjście to bezludna wyspa i stworzenie cywilizacji od nowa :)

Gość gość
a ja mieszkałam przez 3 lata w USA (Nowy Jork), 2 lata w Wielkiej Brytanii i 4 lata we Francji i teraz wróciłam do Polski. I wiecie co? Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej. Tak naprawdę docenia się wiele rzeczy, z których wcześniej człowiek nie zdawał sobie sprawy.

Gość gość
to po bc wróciłaś do tej zaściankowej polandii

Gość gość
to przez lemingow

Gość gość
czereśniara ty chyba w d***e byłaś i g****o widziałaś u nas jest taki zaścianek jak wszędzie

Gość gość
Po co wróciłam do zaściankowej polandii? Bo znalazłam tu dobrze płatną pracę, jestem wśród swoich ludzi, mam tu rodzinę, fajnych znajomych, uczciwych i szczerych ludzi i niczego więcej mi do szczęscia nie trzeba. Za granicę jeżdżę sobie raz w roku na wakacje i tyle mi wystarczy, kocham Polskę i żałuję, że zrozumiałam to dopiero po 10 latach. Też przechodziłam przez okres nienawiści do tego kraju i rodaków.

Gość gość
klamliwe tlumaczenie leminga do tego jeszcze pedala

Gość gość
autorko topiku wyjedz, zrzeknij sie obywatelstwa .. lemingów ci u nas dostatek :p

Gość gość
nigdy nie przechodziłam prze żaden okres nienawiści ani podobnych sytuacji w stosunku do Polski pomieszkałam trochę tu i ówdzie poza granicami Polski i powiem jedno ...dobrze ,że mogę być u siebie w PL :) dwa, oby nigdy Polacy nie zmieniali się na modłę krajów zachodnich ! tak dennego społeczeństwa ,ograniczonego, niezaradnego ,leniwego, pustackiego jak w NL, DE, UK, A, B czy kraje Skandynawskie jak żyję nie spotkałam w Polsce ! Byle burak ze wsi koziejwólki ma więcej doświadczenia życiowego sprytu i zdolności wrodzonych jak te tępackie narody powyżej :O

Gość gość
dobrze napisane, ja mam tez dośc pierdzielenia o tzw. frankowiczach i idiotycznych pomysłach, aby społeczeństwo im wyrównywalo straty na kredytach

Gość gość
18.48 burakiem to jestes ty uzywajac takiego słownictwa

Gość gość
Ja tez zetknelam się z roznymi kulturami, bo moi rodzice z racji wykonywanego zawodu musieli czesto zmieniac miejsca zamieszkania. Teraz mieszkam w US i prawdę mowiac tesknie za Polska, ale nie wiem czy jej nie idealizuje

Gość gość
pojadą lemingi za granice na wakacje posiedzą w hotelu pozwiedzają co im pilot wycieczki pokaże i zaraz wielcy światowcy i zaraz ojczyzna to polandia to pawda że g****o wiecie na wycieczkach nie poznacie mentalności innych narodów ,trzeba mieszkać mieć znajomych obracać się w świecie wtedy chce się wracać do kochanego kraju

Gość gość
ucz się na gwałt np.chińskiego a jak opanujesz wyjedź do USA.A swoją drogą Polacy to istny światowy papierek lakmusowy i jeśli z nimi sobie nie radzisz to z żadnym narodem się nie ułożysz dopóki się nie wyleczysz ,a jak już się wyleczysz tak na serio na tip-top to na nowo pokochasz Polskę na tyle skutecznie,że zmienisz zdanie i nigdzie nie wyjedziesz.A chiński ? chiński ci się przyda bo można zostać tłumaczem tak zupełnie przy okazji ,no jak,podobało się?

Gość gość
prawda taka że w polsce żyje najbardziej ograniczone społeczeństwo a ludzi którzy wyjechali do innych krajów i zaraz mówią, że tęsknią są niezaradni życiowo i ograniczeni !

Gość gość
pakuj walizki weź ze sobą pana Peszka on też ma problem z polskością :p piękna będzie z was para

Gość gość
gość 19;02 żal mi cię

Gość gość
19:08 oto przykład ograniczonego i niezaradnego bambusa, ŻAL MI CIE zgnij tu w tej pipidówie, za granicą i tak cię nic nie czeka tylko płakanie w poduszkę ty niezaradna kaleko !!

Gość gość
te lemingu

Gość gość
Pan Peszek zabolał ... to weźcie sobie do 3 pana Stuhra 9starszego lub młodszego ) i jedzcie razem do Ojczyzny tych panów Izrael się nazywa tam Polaków nie trawią więc pasować będziecie ... ps. wolę Tu :"zgnić" sorry jestem POLKĄ :p

Gość gość
i bardzo dobrze ja na swój naród i Ojczyznę nie pluję .. jakbyś nie była taka hurraoptymistką to byś zobaczyła ze nacjonalizm w Europie odżywa .. popatrz co sie dzieje na Ukrainie - kult Bandery rośnie a nam wmawia sie ,że nic nie jesteśmy warci i wprawia sie nas w kompleksy .. dość Polacy nie powinni mieć kompleksów już nie raz uratowaliśmy Europie tyłek ! patrz Wiedeń, lub Cud nad Wisłą ..

Gość gość
Przez takich debili jak ty autorze/autorko, ten kraj upada. Po jaką cholerę głosować na tych samych ludzi od 25 lat skoro poprawy nie ma? Rusz mózgownicą bo opcji jest dużo więcej niż PO PIS SLD PSL Twój Ruch. Nie ma na kogo głosować? Bo reżimowe media nie przedstawiają niewygodnych kandydatów.

Gość gość
Dajcie spokój bo miast leczyć się z urojeń weźmie i sie szarpnie?