Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czeresniara

mam dosyc spoleczenstwa polskiego!!!

Polecane posty

Gość gość
Czeresniera, siorbnij palke Rydzykowi ty Bronko jedna:-) i cycki pokŻ jak masz:-)

autorko:))i wcale sie tobie nie dziwie;)));))najgorszym minusem Polaka to zazdrosc ze blizniemu jest lepiej!:(((

Gość gość
A MMarta jak zawsze uparta . Cycki ma a nikomu niepokaze ani pomacac nieda:-(

Gość gość
a mnie męczą takie topiki i narzekanie jak to robi autorka. To jest milionowy topik na ten sam temat. Po co pytam się. Co to komu daje ? Nic

I jeszcze jedno mnie wkurza. Otóż jakk ktokolwiek jedzie w strony arabsko muzlumanskie to musi stosować sie do ich zasad czyli nosić chustę zakrywać wszystko bo inaczej g**** lub kulka w leb a jak islamiści przyjeżdżają doEuropy czy stanów to maja wyj****e na zasady panujace w danym kraju. Ubierają sie jak u siebie i jeszcze maja problem ze ktos im meczetu nie chce postawić albo zajmują cale osiedla wprowadzają swoje dzikusowe zasady a policja boi sie nawet do nich podejść jak to jest we Francji. Moim zdaniem powinno sir wyplenić wszelkich islamistów z Europy. A ci Europejczycy co sie przylaczaja do państwa islamskiego piwinni dostać bilet w jedna stronę bez możliwości powrotu i jeszcze jedno. Jak Putin tak bardzo potrzebuje sprawdzić swoja sile to niech najedzie na państwo islamskie. Moze sobie tam bombki puszczać czy na co ma ochotę. Wole juz by Rosja zajmowala 1/5 swiata niż arabusy

Gość taka_prawda
policja się boi bo policja to KU'RWY

Gość gość
jak by putin wszedł na ISIS to by ich rozje'bał w miesionc