Gość gość Napisano Styczeń 20, 2015 Hej mamusie, prosze o rade bo już nie wiem jak działać żeby ulżyć mojemu maluszkowi. Synek ma 6 tyg. Nie karmię piersią. Maluch poczatkowo jadł Nan Pro HA, ale miał problemy z brzuszkiem. Espumisan i Delicol nie pomagały :( Zmienilismy mleko na Bebilon dla niemowlat z tendencją do kolek i zaparć. Była chwilowa poprawa ale znowu to samo :( juz nie wiem co robić.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monisia 0 Napisano Wrzesień 21, 2020 Nie przejmuj się, ja też karmiłam piersią, a i tak moja córeczka miała kolki. Położna powiedziała, że to jest związane z rozwojem układu pokarmowego maluszka i że można podać do karmienia kropelki z apteki. My stosowaliśmy esputicon i pomogły - spróbuj może Tobie też pomoże ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mama _Oli 0 Napisano Maj 13, 2021 U mnie tak samo dziewczyny. Karmiła również piersią jak Monisia i kolki były. Te pierwsze dwa miesiące trzeba przeżyć. Później będzie już z górki. Na ten pierwszy okres ja dodawałam kilka kropelek Esputicon. Nam one rewelacyjnie pomagały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach