Gość kolornowa33 Napisano Styczeń 20, 2015 największą fantazją mojego chłopaka jest trójkąt, zauważył on, że nie mam problemu z całowaniem się, jakimiś drobnymi pieszczotami z kobietą (chodzi głównie o moją przyjaciółkę)i zapragnął mieć z nami trójkąt.Bardzo dużo o tym rozmawiamy, on wszystko mi wyjaśnia i mówi, że zawsze o tym myślał, ale chciał mieć go z dziewczyną dla siebie najważniejszą w życiu, czyli ze mną. Właściwie to czasem mam ochotę, eksperymenty są jak najbardziej wskazane, tyle że czuję, że to skomplikowałoby sprawy między nami. Rozmawialiśmy jak miałoby to wyglądać i on chce mieć sex z tą moją przyjaciółką, nie chodzi mu tylko o moje i jej pieszczoty. Nie wiem co o tym myśleć.Czy to nie jest jakiś sposób po prostu na sex z inną dziewczyną? Odpowiada mi, że nie, że nie to jest najważniejsze. Nie naciska, twierdzi, że jeśli coś nie będzie szło, źle się poczuję, nie będzie mi się podobało to przestaniemy...nic na siłę. Co myślicie? Opinia mężczyzn jak najbardziej pożądana :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach