Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przystojny brzydal czy to możliwe

Polecane posty

Gość gość

Pamiętam swoje dawne randki internetowe inaczej wychodzę niż na zdjęciach... większość kobiet mniej lub bardziej dosadnie mi to dawało do zrozumienia i praktycznie wszystkie które były chociaż przeciętne dały mi kosza... wiadomo moje poczucie wartości sięgnęło dna. Na żywo miałem większe powodzenie, nie raz się mną kobiety interesowały często o wiele ładniejsze niż te rozkapryszone przeciętniary z Internetu. Moja obecna kobieta mówi że jestem bardzo przystojny i widzi jak inne na mnie patrzą hmm, być może ma rację nie wiem fakt jest taki że będąc z nią jedna bardzo ładna kobieta dała mi bardzo do zrozumienia że jej się podobam i interesuję... więc co nagle wypiękniałem? nie zmieniłem stylu ubierania i nic związanego z wyglądem.

Gość gość
dobrze zbudowany plus zakazana wredna morda sa tacy

może pomalowałeś sobie paznokcie, zakładasz sukienki i szale, nosisz włosy na wałkach i chodzisz w szpilkach :D, a może przytyłeś trochę i wreszcie wyglądasz jak mężczyzna a nie jak dziecko opuszczone we mgle. D

Gość gość
kobieta ci to mowi zeby cie pocieszyc . chyba oczy masz? tylko naiwniak da sobie wcisnac kity, ze w zwiazku niby wypieknial albo siebie nie docenial hahah a co do powodu to albo wyolbrzymiasz albo jezeli tak jest to zalezy od wielu czynnikow, trzeba by cie zobaczyc na zywo

Gość gość
Możliwe. Javier Bardem...:-)

Gość gość
A co Ci ma powiedziec? Ze jest z Toba tylko dla kasy a po slubie bedzie Cie walic w rogi? Frajer jestes.

Gość gość
Na pewno nie mówi żeby mnie pocieszyć... kobiety mnie czasami same podrywały w różny sposób, widzę jak na moją działa mój dotyk czy nawet tylko moja obecność natury się nie oszuka, może to pewność siebie urosła i to też jest przyczyną?...

Gość gość
Nie bierz do siebie tych wrednych komentarzy. Mój facet nie jest Adonisem wg ogólnie przyjętych norm, tzn nie ma klasycznej urody, ale ma w sobie coś takiego...(uprzedzając złośliwe wpisy, nie, nie kasę), że kobiety się za nim oglądają, flirtują a mnie szlag trafia;-) dla mnie jest najprzystojniejszy i najseksowniejszy

Gość gość
uprzedzając złośliwe wpisy, nie, nie kasę), vvv Hmmm.. niech zgadne ..pierscionek zareczynowy. A Ty nie masz innego co sie z Toba bedzie chcial ozenic.

Gość Tęskniąca Kamilka
Kobiety nie są az takimi wzrokowcami jak mężczyźni. Nawet facet, który na początku nie jest totalnie w guście kobiety, może z czasem zacząć być dla niej ideałem. Niekiedy wystarczy jedno głębokie spojrzenie w oczy i już tracimy głowę ;-) No i kwestia gustu - jednym możesz się nie podobać, innym bardzo.

Gość gość
Hmmm.. niech zgadne ..pierscionek zareczynowy. A Ty nie masz innego co sie z Toba bedzie chcial ozenic. xx Twoje myślenie jest tak płytkie, że nawet mrówka by się nie utopiła. Do udanego związku potzeba "nieco" więcej, niż atrakcyjny wygląd. Zresztą, o gustach się nie dyskutuje.

Gość gość
Autorze jestes!?? Opisz jak wygladasz?

Gość gość
jak wyglada twoja kobieta autorze?

Gość gość
12.03 masz innego co sie chce ci oswiadczyc?

Gość trochę_doświadczony
Ja mam trochę podobnie. Kiedyś wysyłałem swoje zdjęcie i było git. Poza tym zbierałem pozytywne recenzje odnośnie swojego wyglądu, od znajomych i rodziny, o które się nie prosiłem (A na rodzinę bym patrzył z przymrużeniem oka bo fałszywa jest). Wklejałem swoje zdjęcia na niektórych portalach i też efekt był taki, że zbierałem odwiedziny. Teraz natomiast jest tak, że jak wysyłam swoje zdjęcie, to zrywają kontakt (automatycznie). Nie wiem, co jest grane.... Dobrze mi się z laską gada do momentu wysłania zdjęc i głucha cisza...:(

Gość gość
12.03 masz innego co sie chce ci oswiadczyc? xx co Ty masz z tymi oświadczynami? Odrzucony pretendent czy zgorzkniała stara panna? Nie szukam nikogo innego, bo jest mi dobrze tak, jak jest

Gość gość
Na pewno nie mówi żeby mnie pocieszyć... x gwarancji nigdy nie bedziesz mial, takie myslenie jest naiwne. i to bardzo. x może to pewność siebie urosła i to też jest przyczyną?. x na forum się tego nie dowiesz