Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o imieniu Izabela

Polecane posty

Gość gość

wiem, glupie te tematy o imionach a sama zadaje jezyk.gif ale ma dylemat dla chlopczyka nie mam problemu mam juz Wojtusia a jak bedzie kolejny to bedzie Tomek albo Michal, po prostu nie lubie zbyt wydziwianych imion i bardzo popularnych ale mam problem dla dziewczynki, od dziecka podobała mi sie Zuzia wtedy to bylo malo popularne imie, znałam jedna panią Zuie i tyle ateraz to jakies boom wielkie, co druga dziewcznyka to slsze zuzia wiec odpada, jakos imiona zenskie mniej mi sie podobaja A co myslicie o Izabeli? wg mnie ladne imie i w owicjalnej wersji i w zrobnialej Iza no ale wszyscy w kola lacznie z meżem twierdzą ze okropne a wg Was?

Gość gość
Izabela, magda, weronika , rebeka kojarza mi sie z osobami otylymi. Jest tez imie Iza, ktore lepiej brzmi

Gość gość
Nie podoba mi się ale mojemu synowi i synowej się podobało i nazwali tak wnusię co mi się wtrącać do tego. Teraz mamy Isabelle w domu ale jest cudowna :D

Gość gość
bardzo ladne moja corka miała miec tak na imie ale jest synek imie piekne nie powtarzalne i pasuje do małej izuni jak i dorosłej Izy izabeli ale o gustach sie nie dyskutuje

Gość gość
podoba mi się Izabela :) można zdrabniać Iza lub Bella. My dla córki chcieliśmy Gabriela ale urodził się synuś :)

Gość ulalalala121
znalam taka jedna izabele byla prostytutka, jakos zle mi sie kojarzy to imie czesto robila skrobanki

Gość gość
Ja mam Izabelke i nie żałuję wyboru a mało co by była Gabrysia. Również chciałam mieć Zosie ale zostałam zakrzyczana przez wszystkich a że to nie tylko moje dziecko wybór imion był wybierany razem z mężem on chciał Gabriele :-) mieszkamy w uk i nie ma problemu z wymową i mała Iza w szkole jest Izabela ale jej się to podoba :-) Dodam że w otoczeniu koleżanek mojej córki znam już 3 Zosie :-P żadnej Izabelki :-)

Gość gość
ładne

Gość gość
Mi się podoba.

Gość gość
Wszystkie Izy jakie znałam trafiły do psychiatryka i są naprawdę dziwne, nie wiem czy to imię tak wpływa na ludzi czy jak..

Gość gość
a ja znam tylko jedna Ize i naprawde fajna i zdolna dziewczyna a do tego ładna, wiec to glupota myslec jakie sie zna bo o kazdym imieniu mozna tak powiedziec a tym bardziej napisać

Gość gość
Ja znam kilka Iz i wlasnie imie kojarzy mi sie z osoba odpowiedzialna i zaradna , rozwazam nazwanie tak corki

Gość gość
Zadajesz dziwne pytanie.Jednemu podoba się to imię, drugiemu podoba się Mela, czy Frania, Zosia, Tosia.Nie masz własnego zdania?

Gość gość
Nie podoba mi się brzmienie tego imienia. Skojarzenia co do osób je noszących też mam kiepskie ale to akurat ja w towarzystwie niefajnych i mało bystrych Iz się obracam. Może ktoś trafia na lepsze :P

Moja córka ma na imię Izabella. Ważne że mnie się podoba, nie zależy mi na opinii innych! Nawet mi nie przyszło przez myśl żeby pytać na forum. Teraz to nadają.Dżesika, Iness, Zula, Melania, Oliwia, Sandra i jeszcze inne wydumane badziewskie imiona! Zauważyłam że plebs wymyśla imiona nie z tej ziemi😠

Gość gość
ja od wczesnych lat podstawówki wiedziałam że jeśli będę miała córkę to dam jej na imię Izabela bo w klasie miałam dwie Izy i były one bardzo (jakby to nazwać ?....) takie dostojne ,stateczne, takie jakby z innego świata ,no i dziś moja córka jest już pełnoletnia i uważam że jest wyjątkowa, a to imię pasuje do niej jak ulał.

Gość gość
Nieczęsto spotykane, znam tylko jedną małą Izę.

Gość gość
Iga44 nie wiem czemu wrzucasz Melanię do jednego wora razem z Dżesiką. To imię od lat funkcjonuje w języku polskim, ma greckie pochodzenie (podobnie jak Małgorzata czy Zofia).

Gość gosc 3344

ładnie 🙂 🙂🙂