mysza18 0 Napisano Styczeń 20, 2015 Witam.Chciałabym porozmawiać z kimś kto zna się dobrze na kobiecych sprawach,związanych z płodnością,okresem, mam problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 20, 2015 Pytaj,postaram się odpowiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysza18 0 Napisano Styczeń 20, 2015 NIe myślę ,że to już nieważne jest, muszę przestać panikować po prostu. Jestem na lekach duphaston, nie miesiączkuję bez zażywania leku. Moje cykle trwaja 28 dni, po odstawieniu leku 3 dnia otrzymuję miesiączkę. Teraz ostatni raz zaczęłam brac 29 grudnia,1 stycznia współzyłam (bez finału). 7 stycznia odstawiłam lek a 10 pojawiła się miesiączka obfita trwająca do 14 grudnia. pytanie jest: czy to wyklucza ciąże? pytam juz o to milion razy, każdy powtarza że tak. Niestety od skonczenia miesiączki mam bóle jajników,krzyża,nabrzmiałe piersi. nie wiem moze owulacja mi się przesunęła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pituhykil1971syjjo Napisano Styczeń 21, 2015 Witam.Chciałabym porozmawiać z kimś kto zna się dobrze na kobiecych sprawach,związanych z płodnością,okresem, mam problem Jasne http://u.airabruzzo.org/q Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach