Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moonjaa

Walentynki

Polecane posty

Gość moonjaa

Hej. W walentynki planuje zrobić mojemu narzeczonemu na śniadanie naleśniki w kształcie serca i na stoliku na karteczkach coś mu napisać. Mieszkamy razem dlatego musze to jakoś dobrze zaplanowac. Myśle jeszcze co wymyślić na resztę dnia? Hmm może jakieś podpowiedzi? Wiem, że powinnam sama wiedzieć ale po prostu jakieś Wasze pomysły mogą się przydać. Z góry dziękuje :)

Gość gość
Zrób ruskie pierogi na obiad i będzie zadowolony.:)

Gość gość
a po pierogach sześciopak piwa- będzie wniebowzięty

Gość gość
..śniadanie naleśniki w kształcie serca i na stoliku na karteczkach coś mu napisać...jak ma 10 lat to świtny pomysł nie wydaje Ci się to dziecinne ?

Gość gość
loda mu zrób

Gość gość
Jak mnie to smieszy,to cale obchodzenie tych walentynek. Ja z narzeczonym nawet nie pamietamy o takim niby swiecie. Fakt ze jestesmy juz dojrzalymi ludzmi,moze dlatego. Dla nas to dzicinada.

Gość gość
Rano - naleśniki Później -lodzik , ale taki namiętny żeby dupą wciągną prześcieradło Następnie- zamiast karteczek twoje seksowne zdjęcia na stoliku Obiad- ruskie pierogi (niech odpocznie) Po południu - seks taki jak lubi bez wymówek Kolacja - pięć zimniutkich browarów i kawał mięsa Przed snem - lodzik ,taki kojący do snu

Gość gość
Idealny plan + cały dzień szpileczki , pończoszki i skąpe dodatki:)

Gość gość
Ja nie lubię strasznie walentynek. Dla mnie to przerysowane amerykańskie święto. Na przekór temu jeździmy z mężem tydzień wcześniej na różne weekendowe romantyczne wyjazdy. W tym roku jedziemy do hotelu Senator do Dźwirzyna (http://www.hotelsenator.pl/). Weekend w SPA i kompleksach basenowych to zdecydowanie coś odpowiedniego na tę porę roku :)

Gość gość
Ja też pierdolę walentynki . W zeszłym roku przed dziewczyną się zbłaźniłem .

Gość gość
Walentynki w tym roku zamierzam spędzić z narzeczoną w podróży i pewnie jak dobrze pójdzie to spędzimy je w www.uwitaszka.pl, wygląda na całkiem przyjemny i komfortowy hotel, który pozwoli nam wypoczać przed prawdziwą przygodą życia, czyli podróżą do Francji.

Gość gość
Najlepszy prezent dla faceta to dzień bez swojej dziewczyny. Jeden dzień bez słuchania marudzenia i narzekania to jest dopiero coś! Lepsze niż oral!