Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I to ma być forum erotyczne??

Polecane posty

Gość gość

Strach cokolwiek napisać, bo zaraz jestem zwyzywana od dziwek,pierwszą stronę zajmują jacyś sami ambitni kochankowie i półgłówki,którym nie wiadomo o co chodzi,załóżcie sobie bloga i tam sobie piszcie!!!Prawie same stare tematy typu "daj budzi" czy "och jaka jestem rozpalona" a człowiek jak ma problem czy chce opisać coś fajnego to zostaje sam albo wyśmiany albo potraktowany jak śmieć. Leczcie się ludzie!!!

Gość gość
to może ty sobie załóż bloga co ? my nie mamy się ochoty taplać w twoich wydzielinach :D

Gość gość
Dobrze że mnie to już nie dotyczy!!Psychole i gimbaza zdecydowanie nie dla mnie:);):);)

Gość gość
zapraszam do siebie po poludniu -lek .psychiatra trzeba dac silniejsze leki

Gość gość
Czerwona Dupa się załamała? :D:D:D

Gość
Pierwszym błędem było szukanie pomocy od obcych ludzi przez internet. Ale nawet po popełnieniu takiego błędu, jeśli naprawdę chcesz uzyskać pomoc to znajdzie się zwykle przyjazny głos w tłumie. Musisz go tylko wyłowić i zignorować tych, którzy tu są z nudów albo mieli zły dzień i się wyżywają, albo nie mogą zmieścić w swoich główkach, że inni ludzie myślą inaczej. edit: literówka

Sam jesteś czerwona dupa pawianie.To prawda,cokolwiek tutaj napisze się erotycznego zaraz gimbaza się pieni. Bardziej mile widziane są tu n*******lanki jeden na drugiego :O

Gość gość
tak ci źle, a ciągle tu siedzisz, frustratko :D

Gość gość
Wow,jacy aktywni goście w dalszym ubliżaniu...Kim Wy jesteście?Popieram cynika,wyłapuj ważne dla ciebie odpowiedzi,resztą się nie stresuj:)

Przetrzyj okulary,bo kto jak kto,ale ja tutaj jestem mało kiedy.

Gość gość
Dobrze powiedziane,cokolwiek fajnie erotycznego czy do końca nie akceptowanego pisze ktoś na forum od razu jest zbluzgany.

Jaki żałosny poziom jest twojej wypowiedzi.To ty piszesz z goscia :O Ja mam odwagę pisać pod swoim nikiem to na co mam ochotę ;) Nie sądź wszystkich swoją miarą:)

Gość Najszybszy w mieście
a najgorsze jest to że chyba będzie padał u mnie śnieg:O

Gość gość
Opanujcie się,czytajcie ze zrozumieniem,Silena nic takiego nie pisze co by nie było prawdą!!

a zna się na pogodzie?

Gość gość
Oczywiście pijaczyna Naj musiał się tu pojawić - namber łan forumowej erotyki :D

no wydawało mi się że może się tutaj przydam, albo że wyniknie z tego jakaś impreza 😴

Gość pewnaa jestem
Moja czerwona dupa czuje się wywołana do poderwania:D cześć normalni tj Silena i Cynik I zyczliwe pomarancze:). Wy nienormalni też witajcie🖐️ Wspomnieć pragnę, że jedynie tylko że jest tutaj kilka fajnych osób piszących na niebiesko, bo przecież wiecie, że będąc na pomarańczowym wstępują w niektórych demony obrony cnoty i prawictwa. No ale ci właśnie co na niebiesko pisza zacnie i przymilnie, natomiast na pomarańczowo spod gościa obrażają...no..no to mamy do czynienia z zaburzeniami psychicznymi, co może podlegać nawet pod rozdwojenie jaźni. CO TO OZNACZA? Sami wiecie kochani trolle Aha. Odnośnie tych co coś do mnie mają, czy też do Silenki---szlak was trafia co?:D ChciaŁYbyście tak :D

Naju :) nie licz na imprezę.Co najwyżej na jedną z takich na której można dostać siekierą w plecy :P Kiedyś były popularne na wioskach :classic_cool:

ale ja kiedyś całkiem dobrze odnajdywałem się wiejskich imprezach wzruszyłem się..... nazwano mnie normalnym

zawsze byłem mistrzem pierwszego kroku bokserskiego

w zasadzie to ja na każdej imprezie umiałem się odnaleźć 😴

słaby byłem z chemii :(