Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M11art

Brak okresu co poradzic?

Polecane posty

Gość M11art

Witam, mam problem okres spóźnia mi się juz 5dni kochalalm sie z chlopakiem bez zabezpieczenia i to chyba w dni plodne ale ogólnie bez zabezpieczania sie kochamy i wszystko bylo ok do teraz. Żadnego sladu okresu boje sie ze tym razem moze byc to ciaza. Kiedys spoznil mi się ponad 10 dni ale sie pojawił w końcu. Miałam tez w tedy brązowe olamienie poszłam do ginekologa i powiedzial ze w porządku. Uznałam ze poczekam jeszcze do konca miesiąca. Strasznie się stresuje rozwarzam czy to moze przez Furagine mi sie opuznia. Nie wiem co robic doradzcie

Gość gość
zrób test

Gość gość
z zabezpieczeniem można zajść a co dopiero bez... istnieje wysokie prawdopodobienstwo ze jestes w ciąży.. test nie zawsze może wykryć (u mojej koleżanki dopiero wykrył w 8 tyg). idz do ginekologa albo do laboratorium na bete

Gość gość
Jak się ry/pie to się zaciąża

Gość tiolalongloc1981rczpt
z zabezpieczeniem można zajść a co dopiero bez... istnieje wysokie prawdopodobienstwo ze jestes w ciąży.. test nie zawsze może wykryć (u mojej koleżanki dopiero wykrył w 8 tyg). idz do ginekologa albo do laboratorium na bete Jasne http://GET7.pw/fcqN

Gość gość
Zamów miejsce na porodówce.

Gość M11art
Dostałam okres. Hura !!! Była powtórka z rozrywki.