Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady12

cz sprawdzac fb chlopakowi?

Polecane posty

Gość lady12

ostatnio mi podal to haslo w sumie ja tego nie chcialam ale dlugo zastanawialam sie czy sie zalogowac na jego profilu i w koncu to zrobilam a teraz zaluje bo juz nie chodzi mi o to co bylo i jak pisal z innymi przed naszym zwiazkiem ale gdy juz sie znalismy to zaczepial i flirtowal z innymi dziewczynami nie wiem co teraz robic powiedziec mu o tym co przeczytalam czy zostawic to w spokoju ???? on jak narazie mysli ze nie wchodzilam na jego fb i nic nie wie o tym co przeczytalm a ja przez to wszystko chodze caly czas smutna i urazona dodam jeszcze ze on studjuje dziennie 120 km ode mnie i widujemy sie raz na dwa tyg co robic?

Gość gość
ja bym sprawdzala

Gość gość
ze co?sprawdzac?!

Gość gość
Świat schodzi na psy,jeśli nie można już nikomu ufać.Mówi się nie czytać korespondencji, sms, nie przeglądać telefonu i co żyć marzeniami o nieskalanej miłości, a potem po wielu latach przeżyć gorzkie rozczarowanie.:(

Gość gość
myślisz że utrzymasz związek spotykając się raz na 2 tyg? Przestań żyć złudzeniami

Gość gość
jak ktoś nie ma nic do ukrycia to czemu nie? najbardziej wzbraniają się ci którzy mają coś na sumieniu

Gość lady12
chodzi o to ze ja juz czytalam i nie wiem czy powiedziec mu o tym ?

Gość gość
lepiej nie mow