Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wenecjana

Czy trzeba się rozbierać?

Polecane posty

Cześć, jutro mam badania RTG miednicy i bioder. I nie wiecie czy trzeba się rozbierać do naga? Czy w majtkach?

Gość gość
Nie trzeba. Chyba, że masz metalowe klamerki czy inne rzeczy tego typu.

Bo moja mama mówi ,że skoro trzeba się rzorbierać do rtg klastki piersiowej to raczej to rtg miednicy też...

No tak ale niektorzy mowia ze trzeba sie rozberac :( a to jest krępujące, zwłaszcza ,że mam 15 lat ://

Gość prawictwo pospolite 134
musisz załozyć majtki na głowę

Gość gość
tam nie takie egzemplarze już widzieli się nie jarają Twoim widokiem. to idzie jak na taśmie : następny .... następna...

Gość gość
nawet jeśli to zdjęcie będą robić tyłem, co najwyżej twój tyłek zobaczą, a tyłek jak tyłek, każdy podobny.

Jejku zrozumcie ,że to może być krępujące. Co z tego ,że widzieli? Wolałabym jakby wasze odpowiedzi były bardziej na temat i bez nuty ironii ,ktora jets bez sensu.

Jejku ale wiecie jak to jest, naprawde bylo by mi wstyd... a cholera jedni mowią ,ze sie rozbierali drudzy ze nie ii cholera komu wierzyc...

Gość prawictwo pospolite 134
to idz do lekarki , chyba nie krępujesz sie przed kobietą? Przed lekarzem może ci się morko zrobić i będzie wpadka .

"prawictwo pospolite" ty naprawdę jesteś takim bez mózgiem? Nie wiem ile masz lat? Ale z tego co mi się wydaję to pewnie nie mało, chociaż rozumek to maks 15 latka masz.. naprawdę współczuję... :) Dobrze ,że ty nie jesteś lekarzem- pewnie na twoj widok a zwłaszcza na widok twojego intelektu żadnej nie zrobiloby "sie mokro"... i pewnie było by ci przykro :)

Mój najdroższy "prawiczku pospolity" nie mam zamiaru tego oglądać :) A tb najwyraźniej sie nudzi...