Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Równouprawnienie to fikcja...kobiety nie chcą z niego korzystać

Polecane posty

Gość gość

ciagle facet, facet, facet, mąz, gach cale zycie wokol faceta... kobiety mają w XXI wieku ogromne mozliwosci, tak naprawde moga to samo co faceci, urzędy są po ich stronie, media, sądy... i co ? no jajco wlasnie :) korzysta z tego moze 1% kobiet, reszta zycie wg patriarchatu nawet nie zdając sobie z tego sprawy

Gość gość
ja mam 40 lat i całe życie byłam sama, nie chcę związku, czasem mam kochanka . Można... mozna

Gość gość
to prawda

Gość gość
to prawda nie chcą korzystać ale też nie widzą że można żyć inaczej, dużo kobiet też jeśli już pracuję potrafi też podstawić nogę drugiej kobiecie nie tylko z zawiści bo to nadal dziwne że kobieta chce się rozwijać, jak już pracują to najczęściej leserują w pracy, często na l4 nie zależy im na rozwoju tylko by mieć kasę i siedzieć non stop na l4

Gość gość
jak sie ma no stoop chorujace bachorki to l4 bierzesz do czsu az cie nie wywala :D

Gość gość
Bo kobiety korzystają z równouprawnienia tylko wtedy kiedy im z tym wygodnie i kiedy one mają z tego korzyść, jak w grę wchodzą pieniądze i konieczność utrzymania się, to już wolą tradycyjny model związków... czyli że facet ma za wszystko płacić :P To taki szczyt hipokryzji.

Gość gość
równouprawnienie będzie wtedy jak mężczyźni zaczną rodzić dzieci