Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SMAUG 23 LATA

codziennie modlę się, żeby jakiś smok spalił te k***wskie miasto zwane warszawą

Polecane posty

Gość SMAUG 23 LATA

codziennie modlę się, żeby jakiś smok spalił te k***wskie miasto zwane warszawą

Gość gość
Lecz sie, lecz, bo masz problem z glowa

Gość gość
co ty masz do warszawy słoiku? jak ci się nie podoba to sio!!!

Gość gość
założe sie że skrycie marzysz żeby w końcu po raz ;pierwszy ją odwiedzic, wsioku 🖐️

Gość gość
powinien spalic takim ogniem piekielnym aby nic tam nigdy juz nie uroslo:(

Gość gość
ma tam nie urosnąć jak tobie w gaciach? :D

Gość gość
we warszawie chociaz cos sie dzieje ja mieszkam w kalisz tu to dopiero jest zasciankowosc po 22 h nikogo na ulicach hihihi

Gość gość
a ja się do niej przeprowadzam i strasznie sie boje!

Gość SMAUG 23 LATA
w tym mieście mieszkają same kurwy i złodzieje do tego wyżej srają niż dupę mają i uważają się za wyjątkowych tylko z powodu miejsca zamieszkania

Gość gość
W w-wie obecnie mieszkają dzieci po-komusze , które zasiedliły to miasto po wojnie kiedy niemcy wybili patriotyczną młodzież w Powstaniu Warszawskim a ruskie stali po drugiej stronie Wisły i patrzyli jak miasto sie wykrwawia... Warszawa to takie popłuczyny tej inteligencji ktora zyła przed wojna ...

Gość gość
w Warszawie wieczorem pelno jest ruskich na ulicach nawet chodza z pistoletami i strasza

Gość gość
kolego, ruski z kałachami to chodzą po ulicach u ciebie, pod ukrainską granicą 🖐️

Gość gość
warszawiacy to jacys niedorozwinięci są : - Hanka ich rżnie na kasę na prawo i lewo, miasto brzydnie z miesiaca na miesiąc, dzieciaki prostytuuja się w kazdym wiekszym sklepie, a oni mysla ze są elita bo mają więcej kasy niż mieszkańcy innych miast a zeby wiedziec co maja myslec kupią rano wyborczą hehe

Po pierwsze, Warszawiacy nie są jakąś jednolitą grupą społeczną, bo rdzennych jest niewielu, a reszta to napływ z innych okolic. Więc, po drugie, w związku z tym są bardzo różni.

Gość gość
Nikogo na siłę do Warszawy nikt nie ciągnie. Możecie przecież mieszkać tam gdzie chcecie, a będzie więcej pracy dla warszawiaków

Gość gość
Uważaj o co się modlisz, bo t wszystko wróci do ciebie, a tak na marginesie to Bóg głupot nie słucha

Gość gość
Na Hankę to glosowały "słoiki", chyba po to aby zrobić na złość prawdziwym warszawiakom

Gość gość
przecież smoków nie ma, tępaku..

Gość SMAUG 23 LATA
ty no co ty nie powiesz :classic_cool: nie wiem jakim trzeba być tępakiem żeby potraktować nazwę tematu dosłownie biorąc pod uwagę mój nick

Gość SMAUG 23 LATA
kurwa nobel dla tej pani za dokonanie wiekopomnego odkrycia - smoków nie ma! brawo, brawo! dziękujemy za oświecenie naszych zaćmionych umysłów

Gość gość
w tym mieście mieszkają same k**wy i złodzieje do tego wyżej srają niż d**ę mają i uważają się za wyjątkowych tylko z powodu miejsca zamieszkania x A ilu ludzi mieszkających w Warszawie jest Warszawiakami? 20-30% reszta to przyjezdni, więc to ludzie którzy wyjechali z twojej wioski uważają się za lepszych. Rodowici Warszawiacy zaczynają mieć dość swojego miasta.

Gość SMAUG 23 LATA
jeden pies. rodowici wcale nie są lepsi od przyjezdnej hołoty.

Gość gość
A ty taki sam burak jak ci o których mówisz :P

Gość SMAUG 23 LATA
co warszawiaczki? prawda boli? wkrótce pochłonie was ogień piekielny uhahahaha :classic_cool:

Gość gość
ja jestem Warszawianką i przyjaźnię sie z przyjezdnymi. w zyciu nie szczyciłam sie tym, że tu przyszłam na świat bo przecież nie miałam na to najmniejszego wpływu. Niestety moi znajomi, którzy tu przyjechali spoza stolicy caly czas wytykają mi złośliwie: "no tak, bo ty jesteś rodowita warszawinka", "no tak bo ty tutaj urodzona", "ty masz łatwo w życiu bo odziedziczysz mieszkanie po babci a potem jeszcze po rodzicach". po cholere takie aluzje :O

Gość asysten Dyniek
Jeszcze nie ma, ale ja razem z docentem Drydziem, pracuję nad stworzeniem smoka, nawet nieskromnie powiem, supersmoka. Będzie to Dragon Superior Vavelus. Będzie on w pełni sterowalny. Będzie służył do wyniszczania i wypalania na popiół, wrogów Najjaśniejszej Rzeczpospolitej. Rozpiętość skrzydeł 25 - 35 metrów, długość od ogona do nozdrzy 40 - 50 metrów. No, to są jeszcze prace wstępne, ale małe smoki, dzielnie się spisują w czasie testów. Oczywiście nie będziemy palić całej Warszawy, już raz ją spalono i jakoś odrosła, chociaż bardzo okaleczona. Dragon Superior Vavelus, będzie wypalał szkodników, takich jakich, ktoś wyżej raczył opisać. Będzie ich wypalał grupowo i indywidualnie. Oszem będzie miał funkcję wypalania całych miast, ale to już poza granicą kraju :classic_cool:

Gość gość
Ktoś tu chyba ma kompleksy? Typowy objaw zazdrośnika z pipidówy.

Gość gość
psie głosy, nie idą pod niebiosy !

Gość SMAUG 23 LATA
a kto powiedział, że modlę się do boga? modlę się do portretu vładimira putina, żeby uczynił z warszawy przykład i zrzucił tam bombę termojądrową.

Gość gość
a szanowny pan Smaug to z jakiego miasta?:P