Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moje kochanie

Wypada zapytac czy nie?

Polecane posty

Gość Moje kochanie

jest po rozwodzie.Jestesmy razem szczesliwi,kochamy sie.Meczy mnie i zastanawia czy bardziej kocha mnie niz kiedys swoja byla zone.Mowil mi i pisal,ze jest mu ze mna cudownie i ze marzyl o takiej kobiecie jak ja.Powinno mi to wystarczyc ale jednak nurtuje....Wiadomo,ze ja tez kiedys kochalam ale nie do takiego stopnia,ze sie hajtnelam.Nie wiem czy wypada sie go o to spytac?Pewnie mnie skrytykujecie ale co tam ;) Faceci zazwyczaj mowia co chcemy uslyszec i wiadomo,ze pewnie odpowiedzialby ze jego milosc do mnie jest mocniejsza...

Gość timbpulungdi1970ymxft
jest po rozwodzie.Jestesmy razem szczesliwi,kochamy sie.Meczy mnie i zastanawia czy bardziej kocha mnie niz kiedys swoja byla zone.Mowil mi i pisal,ze jest mu ze mna cudownie i ze marzyl o takiej kobiecie jak ja.Powinno mi to wystarczyc ale jednak nurtuje....Wiadomo,ze ja tez kiedys kochalam ale nie do takiego stopnia,ze sie hajtnelam.Nie wiem czy wypada sie go o to spytac?Pewnie mnie skrytykujecie ale co tam Faceci zazwyczaj mowia co chcemy uslyszec i wiadomo,ze pewnie odpowiedzialby ze jego milosc do mnie jest mocniejsza... Jasne http://gtiny.me/29

Gość gość
Milosc ma wiele imion.To znaczy,byla zone kochal ale co do Ciebie czuje moze byc silniejsze.Widocznie Ty jestes jego druga polowka,ktorej tak dlugo szukal!