Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Całowałam się z innym

Polecane posty

Gość gość

Mam chłopaka, ale całowałam się na imprezie z kimś innym. Nie wiem co mam o tym myśleć, ale nie mam w ogóle wyrzutów sumienia gdyż wiem, że dla mnie nic to nie znaczyło. Kiedy wyobrażam sobie, że mój partner mógłby zrobić to samo mnie nie widzę w tym nic złego. Wiem jednak, że jemu zależy na związku zamkniętym. Co powinnam zrobić?

Gość gość
nic. nie mow partnerowi, bo dla ciebie to nic nie znaczylo, a on bedzie sobie wyobrazal bog wie co i sie zadreczal. przejdz do porzadku dziennego.

Gość gość
I tak jesteś niepoważna

Jeśli ci zależy na chłopaku to nic mu nie mówi i już nie rób tego więcej - a jeśli nie kontrolujesz sie po alkoholu to kontroluj alkohol lub nie pij - dzisiaj pocałunek, jutro seks, pojutrze ciąża. Nie ze swoim facetem - i będziecie oboje cierpieć. A jesli ci nie zalezy na facecie i zamknietym zwiazku to mu powiedz a nie zwlekaj.

Gość gość
"alkohol lub nie pij - dzisiaj pocałunek, jutro seks, pojutrze ciąża." buahahahah:))

Gość gość
Nie było alkoholu. Sama nie wiem czemu to zrobiłam, nie było to ani przyjemne, ani mężczyzna mnie nie interesował. Teraz zresztą nie chcę z nim nawet rozmawiać, nie obchodzi mnie. Co było na imprezie zostaje na imprezie.