Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wiosna i latem faceci sie czesto za mna ogladaja natomiast zima

Polecane posty

Gość gość

jakoś nie bardzo? nie mam pojecia, o co chodzi skoro wygladam tak samo ,a latem wcale nie ubieram sie wyzywajaco? macie podobnie? jeszcze jesienia sie oglądali, a jak przychodzi zima to CZASEM jakiś sie dluzej spojrzy, ale tak generalnie jakby wszystko zamarło pod tym wzgledem

Gość gość
nie możesz się dowartościować spojrzeniami facetów

Gość gość
wiem ale nie powiem stopka: ile wynosi stawka zywieniowa w miejscach obslugiwanych przez catering i ile z tego idzie na plastik-fantastik?

Gość gość
no troche mnie to dowartosciowuje, nie powiem, jak sie ogladaja, ale zastanawia mnie dlaczego zima prawie to zanika? tzn jeszcze zalezy to od dnia, czasem sie patrza ,ale duzo rzadziej ,a latem to nawet zaczepki sie zdarzaja na ulicy ,a podreslam nie ubieram sie wyzywajaco, ani nie jestem typem "lachona", zwykla dziecwzyna ze mnie

Gość gość
bo masz ładną figurę ale paskudny pysk. Zimą chodzisz okutana w długie spodnie, kozaki i grubą kurtkę więc widać tylko twarz która nie jest wyjściowa. Latem odkrywasz swe wdzięki, które przyciągają wzrok facetów. Proste.

Gość gość
ale latem też sie patrza na twarz , w oczy itd, nie tylko na figure i widać ,że im sie podobam, a zima to zainteresowanie spada

Gość gość
Bo w letnich miesiacach sie czesciej mysli o seksie a zima mniej sie chce. wiosna to czas podrywow, nowych milosci, zima mniej

Gość gość
tak sobie wmawiaj.

Gość gość
Nie wiem ale ja mam podobnie serio nie mam pojecia czemu tak jest brzydkiej twarzy nie mam wrecz przeciwnie

Gość gość
bo zima jest ciemno, zimna , nikt nie mysli o podrywach, albo mniej pewnie jakby zrobic jakies badania, kazdy tylko mysli zeby jak najszybciej dotrzec do domu bo jest nieprzyjemnie wyjsc, a wiosna i latem to ludzie chodza sobie na spacery, zaczyna sie ozywienie na ulicach, a nie takie pustki jak zima

Gość gość
Dziewczyno zajmij się czymś pożytecznym w zimę i nie zajmuj głowy pierdołami ... możesz iść na wolontariuszkę do domu dziecka i pobawić się z dziećmi albo poczytać im bajki i Tobie będzie miło i dzieciom :)